dm informuje: Společnost dm drogerie markt stahuje z prodeje produkt Nestlé BEBA EXPERT PRO HA 1, 800 g

|

Společnost dm drogerie markt preventivně stahuje z prodeje produkt: BEBA EXPERT PRO HA 1 LR DENWHB113 6x800g C, 12468541, číslo šarže 33140742F3.

BEBA

V omezeném množství zmíněné šarže kojenecké výživy se vyskytlo potenciální riziko výskytu bakterie rodu Cronobacter. Ačkoliv dodavatel Nestlé Česko žádné známky uvedené bakterie v produktech nezaznamenal, preventivně stahuje dotčenou šarži. Ostatních šarží se stažení netýká a zůstávají v prodeji.

Zákazníky, kteří výše uvedený produkt zakoupili, prosíme, aby jej nepodávali ke konzumaci a vrátili v kterékoli prodejně dm se zárukou vrácení peněz. Peníze budou zákazníkům vráceny i v případě vrácení již otevřených výrobků.

Kvalita a bezpečnost nabízených produktů má pro nás vysokou prioritu, proto velice litujeme vzniklé situace a zákazníkům se za tuto nepříjemnost omlouváme.

Zdroj: www.dm.cz

dm

Plenky ve velkém balení, oblečení ze swapu a slevy za nákup? Podívejte se, jak ušetřit s malými dětmi

Děti přinášejí do našich životů radost, smích, lásku a nezapomenutelné okamžiky. Příchod nových členů rodiny s sebou však nese i značné výdaje. Kočárek, pleny, jídlo, oblečení, hračky a sportovní náčiní, to je jen část obvyklých nákladů. Ale není třeba si zoufat. Existuje mnoho způsobů, jak šetřit finance, aniž bychom snížili požadavky na kvalitu života svých dětí. Přinášíme vám pár tipů, jak to dokázat, a přitom si užít i spoustu zábavy.

dm

Jak neztratit nervy v předvánočním šílenství? Zkuste advent skutečně prožít, nejen přežít

Vánoce jsou časem klidu a pohody, kdy bychom se měli zastavit a užívat si společný čas s rodinou a přáteli. Samotné přípravy na vánoční svátky však bývají pravým opakem idylky. Shánění dárků, pečení cukroví, vánoční úklid a řada dalších neodkladných povinností, které se před koncem roku jen hrnou – všechno to jsou aktivity, které mohou nejednoho přivést na pokraj nervového zhroucení. Jak si advent opravdu užít, a ne ho jen přežít? A je vůbec možné se na Vánoce připravit v klidu?

dm

Zdravé a veselé! Vánoční klasika v odlehčeném provedení

Vánoce jsou obdobím hojnosti. Spousta dobrého, ale zároveň tučného jídla a sladkostí je však často doprovázena špatným svědomím. Díky několika jednoduchým tipům můžeme výčitky umlčet a vychutnat si oblíbené pochoutky v odlehčené a výživově bohatší variantě. Zajímá vás, jak ve vánočním cukroví zvýšit obsah vlákniny, bílkovin či zdraví prospěšných tuků?