LEXUS ODHALÍ KONCEPČNÍ ELEKTROMOBILY PŘÍŠTÍ GENERACE

|

Lexus na přehlídce mobility 2023 (Japan Mobility Show) odhalí hned několik koncepčních modelů čistých elektromobilů příští generace. Dále ukáže nové pokročilé technologie s cílem přiblížit návštěvníkům svoji vizi požitku z jízdy budoucnosti.

Přehlídka proběhne od 26. října do 5. listopadu v mezinárodním výstavním centru Tokyo Big Sight (Koto-ku) v Tokiu. Lexus zde opět podpoří vznik uhlíkově neutrální společnosti. V rámci celé expozice se používají prvky z bambusu, které spojují tradiční japonskou krásu s ekologickým přístupem, udržitelným charakterem a funkčností.

Dále bude k dispozici jízdní simulátor ve virtuální realitě (Lexus Electrified VR Experience), jehož prostřednictvím si návštěvníci budou moci osobně vyzkoušet futuristický požitek z jízdy, postavený na spojení elektrifikace s AI technologiemi.

Zdroj: www.lexusnews.eu

Lexus

LEXUS V JAPONSKU PŘEDSTAVÍ KONCEPTY ELEKTROMOBILŮ NOVÉ GENERACE

Lexus na Japonské přehlídce mobility 2023 představuje ve světové premiéře několik nových koncepčních modelů bateriových elektromobilů. Například koncept čistě elektrického sedanu LF-ZC, který naznačuje možnou podobu nového sériového modelu s plánovaným uvedením v roce 2026. Představí také vizi vlajkového čistě elektrického SUV s označením LF-ZL.

Lexus

ULTIMATE EDITION JE EXKLUZIVNÍ ROZLUČKOU S MODELEM LEXUS RC F

Nové provedení luxusního sportovního kupé Lexus RC F Ultimate Edition je poslední verzí tohoto úspěšného modelu na evropském trhu. Přináší vrcholnou úroveň kultivovanosti, která vychází z varianty RC F Track Edition a spojuje vylepšenou aerodynamiku, nižší hmotnost a odlišné naladění podvozku pro mimořádné jízdní schopnosti s méně nápadným a uhlazenějším zevnějškem.

Lexus

LEXUS ODHALÍ NOVÉ LBX NA PAŘÍŽSKÉ ZÁŽITKOVÉ AKCI

Lexus v roce 2023 před uvedením svého zcela nového a přelomového modelu LBX pořádá po celé Evropě sérii zážitkových akcí. Poslední z této série navazující na podniky v Milánu, Londýně a Madridu se uskuteční v Paříži v tamním pekařství.