LEXUS LBX V HVĚZDNÉ ROLI NA FILMOVÉM FESTIVALU V BENÁTKÁCH

|

Přibližně za měsíc se pozornost světa soustředí na benátský ostrov Lido, kde bude zahájen 80. ročník mezinárodního filmového festivalu v Benátkách La Biennale di Venezia 2023. Lexus již posedmé v řadě přijíždí v roli oficiální značky festivalových automobilů. Letos se hlavní role ujímá zcela nový kompaktní crossover Lexus LBX.

Dopravu s řidičem pro tvůrce filmů, herce a celebrity budou po celou dobu festivalu od 30. srpna do 9. září zajišťovat elektrifikované vozy Lexus. Na červeném koberci se objeví mj. Zendaya (Spider Man: Bez domova), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (Koruna) nebo Caroline Murino (Casino Royale).

Zcela nové LBX, doposud nejkompaktnější model značky Lexus, představuje průkopnický model a přináší řadu inovací, které pomáhají definovat značku. Proměňuje tradiční vnímání luxusních vozů a nabízí styl, pohodlí a požitek z jízdy s potenciálem přivést Lexus na nový rychle se rozvíjející evropský trh.

„V letošním roce opět přispějeme ke kouzelné atmosféře filmového festivalu v Benátkách, kde hostům umožníme vychutnat si to nejlepší z úžasných zážitků ‚Lexus Amazing‘. S hrdostí na této důležité scéně představíme nejnovější přírůstek do naší produktové nabídky, náš model LBX – SUV zhmotňující moderní ideje designu a technologií při zachování kvalit, kterými je značka Lexus proslulá,“ říká Paolo Moroni, ředitel společnosti Lexus Italy.

Zdroj: www.lexusnews.eu

Lexus

LEXUS UVEDE NOVÉ LBX ZÁŽITKOVÝMI AKCEMI PO EVROPĚ

Lexus při příležitosti uvedení zcela nového LBX, přelomového modelu této značky, připravil sérii čtyř zážitkových akcí po celé Evropě, z nichž druhá se uskuteční letos v září v Londýně. Filozofií tohoto model je snaha proměnit každodenní chvíle v něco neobyčejného.

Lexus

NOVÝ LEXUS RZ ZÍSKAL PĚT HVĚZD V BEZPEČNOSTNÍCH TESTECH EURO NCAP

Nezávislá organizace Euro NCAP zaměřená na testování bezpečnosti vozidel udělila novému Lexus RZ pětihvězdičkové ohodnocení. Vůz uspěl napříč všemi kategoriemi bezpečnosti. 87 procent dostal za ochranu dospělých cestujících a dětí, 84 procent za ochranu zranitelných účastníků silničního provozu, a 81 procent za účinnost bezpečnostních asistenčních systémů.

Lexus

Lexus LBX: nová hvězda 80. Ročníku mezinárodního filmového festivalu v Benátkách

80. ročník mezinárodního filmového festivalu v Benátkách – La Biennale di Venezia – tuto sobotu vyvrcholil tradičním předáváním cen včetně prestižního Zlatého lva za nejlepší snímek. Zatímco pořadatelé festivalu představili největší úspěchy světové kinematografie, Lexus se již posedmé za sebou rád zhostil role poskytovatele oficiálních festivalových automobilů – díky které mohl představit svoji vlastní novou „hvězdu“, model LBX.