Až do Vánoc doručení zdarma? S Alza.cz a kartou Visa!

|

Společnost Alza, jednička české e-commerce, přichází s výjimečnou nabídkou pro držitele platebních karet Visa. Pokud v průběhu září nakoupí v aplikaci e-shopu zboží alespoň za 1 korunu a zaplatí za něj online svou platební kartou, získají automaticky k objednávce i členství v AlzaPlus+ na 4 měsíce zcela zdarma. Zákazníci tak mohou získat bezplatné doručení na veškeré zboží až do Vánoc.

Díky programu AlzaPlus+ zákazníci výrazně ušetří. Doručení zdarma platí s tímto členským programem pro objednávky do všech, tedy více než 1 400 AlzaBoxů, na pobočky i AlzaPointy a do všech partnerských odběrných míst. To představuje značnou úsporu za doručení, obzvlášť v nadcházející vánoční sezóně, kdy každou ušetřenou korunu může zákazník využít na nákupy dárků pro své nejbližší.

Vánoce jsou obdobím, které je pro řadu zákazníků finančně náročné, a my jsme si toho vědomi. Každý z nás si přeje o Vánocích udělat radost svým blízkým, ale zároveň nakoupit výhodně. Cena za doručení je pak pro mnoho zákazníků klíčová. Právě pro ně je tu program AlzaPlus+, který šetří nejen peníze za doručení, ale i čas. Zákazníci tak nemusí ztrácet čas v kamenných obchodech, ale mohou ho věnovat svým blízkým nebo sobě, říká místopředseda představenstva Alzy Petr Bena.

Věrnostní program AlzaPlus+ nabízí za měsíční paušál od 25 korun dopravu zdarma do téměř patnácti tisíc výdejních míst. Tento výhodný program odráží rostoucí oblibu osobního vyzvednutí objednávek v AlzaBoxech a na pobočkách, kterou nyní volí více než 80 % zákazníků e-shopu.

S blížící se vánoční sezónou a potřebou zajistit včasné doručení dárků se stává AlzaPlus+ ideálním způsobem, jak se vyhnout předvánočnímu stresu a zároveň ušetřit, dodává Bena.

Počet bezplatných doručení během trvání členství není omezen a platí pro všechny objednávky.

Toto je jedinečná příležitost, jak mohou naši zákazníci plně využít výhod programu AlzaPlus+ a přesvědčit se, že s ním skutečně ušetří. AlzaPlus+ navíc zahrnuje také doručení zdarma do všech AlzaBoxů. Nic tak nestojí v cestě tomu, aby si zákazníci vyzkoušeli naši unikátní službu Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš. Ta v praxi funguje tak, že pokud si zákazník objedná zboží ve 23:59, může si ho již následující den v 8:00 ráno vyzvednout v AlzaBoxu, který si sám vybral. To je rychlost, kterou nikdo jiný na trhu nenabízí, říká PR manažerka Alzy Eliška Čeřovská a dodává: Tato rychlá a pohodlná služba doplňuje výhody programu AlzaPlus+ a umožňuje zákazníkům vybírat si bez starostí o doručení z více než 800 000 unikátních položek zboží.

Více informací se dozvíte na: Doručení zdarma s Visou (alza.cz)

Zdroj: www.alza.cz

Alza

Alza podporuje dárcovství krve, za pravidelné odběry dává členství AlzaPlus+ až na 1 rok zdarma

Společnost Alza, jednička české e-commerce, navazuje spolupráci s největším hematologickým centrem v Česku – Ústavem hematologie a krevní transfúze (ÚHKT) v Praze. Cílem spolupráce je zvýšit povědomí o důležitosti dárcovství krve, oslovení nových dárců a odměnění těch, kteří dobrovolně a bez nároku na finanční odměnu krev darují pravidelně. Ti, kdo darují krev opakovaně, se tak mohou těšit na členský program AlzaPlus+ až na jeden rok zdarma.

Alza

Dobrá cena, včasné doručení nebo doprava zdarma. To jsou pro zákazníky hlavní faktory při nákupu vánočních dárků

Praha 9. listopadu 2023 – Cena zboží je pro zákazníky v předvánočním období klíčovým faktorem pro výběr prodejce. Vyplývá to z říjnového průzkumu společnosti Alza. Jednička české e-commerce se v rámci vlastního dotazníkového průzkumu ptala tisíců zákazníků také na to, kdy a kde vánoční dárky nejčastěji nakupují a kolik za ně letos plánují utratit.