Alza fandí vzdělání. Podporuje studenty i školy

|

Praha 24. 1. 2024 – Největší český e-shop Alza.cz nabízí studentům a školám nepřeberné množství produktů ke vzdělávání, ale také vzdělávací i slevové programy. A to nejen na Mezinárodní den vzdělání, který připadá právě na dnešek. V rámci programu Alza pro školy mohou veřejné instituce nakupovat se speciálním ceníkem nebo si vyzkoušet 3D tiskárnu zdarma. Osobní výhody pro studenty zase nabízí mezinárodní studentský program. Zahrnuje slevy a speciální ceníky. Stačí mít platný průkaz ISIC.

Nákupy jsou výhodnější s programem Alza pro školy

Jen za loňský rok na Alze nakoupilo více než 2 800 základních, středních a vysokých škol. S programem Alza pro školy mohly vybírat zboží za výhodné ceny a čerpat i další benefity. „Jedním z benefitů je například platba na fakturu. Školy nemusí zboží uhradit předem. Na splatnost mohou platit všechny registrované instituce už při prvním nákupu. Výhodou je také speciální ceník a množstevní slevy či speciální časově omezené nabídky. Pět dní v týdnu je školám k dispozici také obchodník s osobním přístupem,“ říká Eliška Čeřovská, PR manažerka Alzy. Velkou výhodou je také možnost využívat jeden účet pro celou organizaci, což znamená méně administrativy, větší efektivitu, perfektní přehled a snadný reporting. Stát se členem programu Alza pro školy je velmi jednoduché. Stačí se zaregistrovat na www.alza.cz/pro-skoly.

Zkouška 3D tiskárny zdarma

Kromě prodeje zboží program Alza pro školy umožňuje též jeho zapůjčení k testování. Školy tak mohou vyzkoušet například populární 3D tisk na 6 měsíců zdarma. V rámci programu Alza nabízí možnost si 3D tiskárnu objednat, v průběhu 6 měsíců ji otestovat a teprve pak se rozhodnout, zdali si ji škola nechá a zaplatí nebo ji bezplatně vrátí. „Díky této službě jsme si mohli 3D tiskárnu vyzkoušet a zjistit, zda nám bude její typ vyhovovat. Nabídku jsme využili v době, kdy jsme v rozpočtu již neměli volné prostředky na zakoupení 3D tiskárny. Používali jsme ji, ale zaplatili až po půl roce používání,” pochvaluje si službu Mgr. Hana Revajová, ředitelka ZŠ a MŠ Slavkov pod Hostýnem, příspěvkové organizace.

Studentům a učitelům Alza poskytuje speciální ceník

Populární rčení praví, že děti a studenti jsou naše budoucnost. S tím souhlasí i Alza, a proto pro ně ve spolupráci s ISIC připravila mezinárodní studentský program. Ten nabízí až 15% slevy, speciální ceník šitý na míru právě studentům, jednorázové akce a jednoduchý systém, jak se k nim dostat. „Není potřeba nic jiného než platná ISIC karta, kterou si studenti pod svým účtem zaregistrují na www.alza.cz/student. Registrace probíhá zadáním licenčního čísla ISICu do příslušné kolonky a jakmile k ní dojde, automaticky se zapne studentský ceník. Vlastník ISICu svou slevu uvidí u každého produktu, který patří do aktuální skupiny slev. Nemusí tedy při každém nákupu zadávat číslo průkazu ani složitě vypočítávat výslednou cenu,“ popisuje výhody programu Eliška Čeřovská. Nárok na slevy mají i učitelé s platnou ITIC kartou.

Díky službě Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš navíc Alza dokáže doručit zboží do druhého dne. Vyzvednutí je následně velmi jednoduché s využitím 6místného PIN kódu v SMS či pomocí aplikace Alzy. V současné době jsou AlzaBoxy téměř na každém rohu, po celé České republice jich je více než 1 600.

Pracovní příležitosti i při studiu

Díky Alze studenti nejen ušetří, ale mohou si vyzkoušet i praxi při studiu nebo trainee programy. „Pokud studenti chtějí poznat zázemí jednoho z největších evropských e-shopů i zevnitř, nabízíme jim možnost praxe při škole, se kterou se jim bude lépe hledat zaměstnání. Nejlépe u nás. Studenti zjistí, jak Alza funguje a následně se jim otevřou dveře k pozicím, o kterých by si jiní absolventi mohli nechat jen zdát,“ upozorňuje Marek Premus, HR ředitel Alzy. Alza navíc nabízí i kvalitní trainee programy, organizuje veletrhy a přednášky, kde se studenti seznámí s největšími odborníky v oboru.

Alza studenty vybaví od notebooku až po kružítko

Alza je zodpovědným partnerem v péči o budoucí generace. Kromě všech výše zmíněných výhod e-shop nabízí velké množství edukativních pomůcek. Mimo elektroniku jako jsou notebooky, tablety nebo monitory na Alze studenti seženou školní potřeby jako batohy, rýsovací pomůcky a sešity nebo kalkulačky. Jednička české e-commerce nabízí též výukové pomůcky, jimiž podporuje učení dětí formou hry. Školy tak mají možnost za výhodné ceny pořídit například VR, projektory nebo robo-stavebnice a mohou předávat znalosti žákům a studentům mnohem účinněji než klasickým způsobem výuky.

Zdroj: www.alza.cz

Alza

Během jarních prázdnin je v Alze největší poptávka po výbavě na hokej, sjezdových lyžích, ale i po cyklistických kolech

Praha 28. 2. 2024 – Jarní prázdniny jsou v plném proudu a největší český e-shop Alza.cz během nich zaznamenává zvýšenou poptávku po zimním vybavení. To teď mohou zákazníci pořídit ve výprodeji i s 30 % slevou. Největší zájem je na Alze zatím o hokejové vybavení, sjezdové lyže a běžky, naopak úpadek zaznamenalo skialpinistické vybavení. Mimo zimní výbavu roste už nyní poptávka také po cyklistických kolech.