SAZKAmobil přichází s jarní nabídkou nových předplacených balíčků na tři měsíce za výhodnou cenu

|

Jarní akce 2+1 zdarma na vybrané předplacené balíčky virtuálního operátora SAZKAmobil právě startuje. Všichni zákazníci s aktivní předplacenou SIM kartou mají možnost si aktivovat vybrané datové, hlasové nebo SMS balíčky na tři měsíce dopředu, a získat tak třetí měsíc zdarma.

Tříměsíční předplacené balíčky volání, SMS nebo dat za cenu dvou. Této akce mohou využít všichni zákazníci SAZKAmobilu. Stačí jen mít aktivní předplacenou SIM kartu SAZKAmobilu a dostatek kreditu pro koupi příslušných balíčků. Výhodný balíček pak zákazník může aktivovat prostřednictvím Internetové samoobsluhy, Mobilní aplikace, SMS kódu odeslaného na telefonní číslo 8866, anebo zavoláním na Zákaznickou linku.

Balíčky v různých cenových hladinách

V rámci této akce virtuálního operátora mohou zákazníci aktivovat vybrané balíčky volání, SMS a dat na tři měsíce dopředu, a získat tak třetí měsíc zdarma. Z nabídky si vyberou jak zákazníci, kteří potřebují velký objem dat, minut nebo SMS, tak i ti méně nároční.

Jakmile si zákazník balíček aktivuje, začíná běžet tříměsíční období, ve kterém má každý měsíc k dispozici příslušný objem minut, dat či SMS za speciální akční cenu. SAZKAmobil tím reaguje na poptávku svých stávajících zákazníků. „Každý zákazník si díky naší jarní akci může předplatit buď datový, hlasový nebo SMS balíček a získat tak jeden balíček, tedy jeden měsíc, zdarma,“ vysvětluje Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a neloterijních služeb společnosti Sazka.

Kromě výhodné ceny zákazníci jistě ocení i to, že nemusí myslet každý měsíc na aktivaci svého oblíbeného balíčku a jednoduše si ho předplatí na celé tři měsíce dopředu,“ říká Jan Schmiedhammer.

Bližší informace najde na www.sazkamobil.cz.

DATA

Datový balíček (objem dat/měsíc)Výhodná cena na 3 měsíce (2+1 zdarma)Běžná cenaJak aktivovat?
2 GB320 Kč480 Kčkód R26 odeslaný na číslo 8866
5 GB480 Kč720 Kčkód R27 odeslaný na číslo 8866
10 GB900 Kč1 350 Kčkód R27 odeslaný na číslo 8866

Volání

Hlasový balíček (minuty/měsíc)Výhodná cena na 3 měsíce (2+1 zdarma)Běžná cenaJak aktivovat?
50 minut160 Kč240 KčSMS kód M2 odeslaný na číslo 8866
100 minut260 Kč390 KčSMS kód M3 odeslaný na číslo 8866

SMS

Balíček SMS (SMS/měsíc)Výhodná cena na 3 měsíce (2+1 zdarma)Běžná cenaJak aktivovat?
30 SMS80 Kč120 KčSMS kód S5 odeslaný na číslo 8866
50 SMS120 Kč180 KčSMS kód S10 odeslaný na číslo 8866

Zdroj: www.sazka.cz

Sazka

Češi jsou oproti loňskému roku šťastnější. Pomáhají mezilidské vztahy, altruismus i symboly štěstí

Na 20. března každoročně připadá Mezinárodní den štěstí. Den, který vyzdvihuje radost, optimismus a pocit štěstí. Češi to své letos hodnotí nadprůměrně, oproti loňskému roku se jejich pocit vnímaného štěstí mírně zvýšil. Kromě faktorů, jako je zdraví, stabilní bydlení nebo finanční svoboda, mohou ke štěstí pomoci také různé rituály a symboly. Modlitba, čtyřlístek nebo podkova jsou oblíbené u žen i mužů, do popředí se ale začíná dostávat také síla pozitivního myšlení nebo léčivých kamenů. Únorového průzkumu pro Sazku, realizovaného prostřednictvím aplikace Instant Research agentury Ipsos, se zúčastnilo 1 048 respondentů ve věku od 18 do 65 let z celé České republiky.

Sazka

Sázející z Česka vyhrál v Eurojackpotu téměř 130 milionů korun

Čech vyhrál druhé pořadí evropské loterie Eurojackpot. Sázející z Prahy vsadil plný tiket náhodným tipem za 400 Kč včetně bonusové hry Extra 6. V pátém sloupci trefil všech 5 čísel z prvního osudí a také jedno ze dvou čísel z osudí druhého. Tím pádem v úterý 16. dubna 2024 vyhrál pohádkových 129 349 298 Kč! V Eurojackpotu se ale dál hraje o téměř 3 miliardy korun!

Sazka

Sazka dává výherním losům nový život. Představuje platformu reLosy

Stírací losy jsou pro Čechy oblíbenou zábavou již po několik generací. Sazka se jako první loterijní společnost na světě rozhodla losům dávat druhý život. Spouští proto platformu reLosy, skrze kterou bude hledat inovativní možnosti upcyklace losů do nových designových produktů. V rámci spuštění platformy reLosy nyní přichází s kolekcí designových tenisek Sazka Kickz a sérií víceúčelového modulárního nábytku. Na projektech Sazka spolupracovala s předními českými designéry.