Sázející z Česka vyhrál v Eurojackpotu téměř 130 milionů korun

|

Čech vyhrál druhé pořadí evropské loterie Eurojackpot. Sázející z Prahy vsadil plný tiket náhodným tipem za 400 Kč včetně bonusové hry Extra 6. V pátém sloupci trefil všech 5 čísel z prvního osudí a také jedno ze dvou čísel z osudí druhého. Tím pádem v úterý 16. dubna 2024 vyhrál pohádkových 129 349 298 Kč! V Eurojackpotu se ale dál hraje o téměř 3 miliardy korun!

„Jedná se o čtvrtou nejvyšší výhru v Eurojackpotu v České republice. A celkově je to dvanáctá nejvyšší výhra v České republice vůbec, včetně Sportky a dalších her Sazky,“ říká Martin Babec, manažer loterií ve společnosti Sazka, a dodává: „Štěstí sázejícímu z Prahy přinesla v prvním osudí čísla 35, 36, 37, 41, 48, ve druhém pak 9 a 12.“

Ve hře jsou stále téměř tři miliardy korun

Stále se ale jedná pouze o tzv. výhru v druhém pořadí. První pořadí vítěze stále nemá a tudíž Jackpot, o který lze nyní v Eurojackpotu hrát, sahá už k závratným třem miliardám korun!

Datum 16. dubna 2024 bylo šťastné také pro další dva sázející ze Středočeského a Jihočeského kraje. Ti vyhráli prémii Eurojackpotu v podobě vozu Land Rover Defender, každý v hodnotě 2 200 000 korun.

Statistiky k dnešnímu dni

V roce 2024 eviduje Sazka k dnešnímu dni už celkem 157 nových milionářů. Celková částka rozdělená mezi tyto výherce činí 678 886 054 Kč, z toho ve Sportce (se Šancí) vyhrálo alespoň milion korun celkem 139 sázejících, ti si mezi sebe rozdělili celkem 487 630 286 Kč.

Zatím nejvyšší Eurojackpot padl v létě 2022 v Dánsku. Muž, který si svůj tiket koupil v supermarketu Meny v městečku Blavand na západě země, si odnesl téměř tři miliardy korun.

Nejvyšší výhra v Česku je dosud 2,466 miliardy korun z května 2015.

Zdroj: www.sazka.cz

Sazka

Czech Tour přivítá tým vítěze Tour de France!

Světová cyklistika bude k vidění živě na českých silnicích na konci července, kdy se od 27. do 30. 7. pojede Czech Tour! Účast na největším domácím etapovém závodě potvrdil tým Jumbo-Visma, jehož dres obléká úřadující šampion Tour de France Jonas Vingegaard. Druhou sestavou na startu z nejvyšší kategorie bude BORA - hansgrohe, na jejíž soupisce je i Sam Bennett, pyšnící se například pěti vítěznými etapami na španělské Vueltě. Předehrou k Czech Tour, která nese nový název, bude Závod míru do 23 let v druhém červnovém týdnu.

Sazka

Ve Sportce padl Superjackpot: 99milionová výhra putuje za sázejícím na Olomoucko

Nejvyšší letošní výhru ve Sportce si užije sázející z Olomoucka. Právě ten si vsadil papírovou sázenku, díky níž vyhrál ve středu 15.3. Superjackpot z 1. tahu Sportky a s ním částku 99 376 445 Kč. Jde o druhou nejvyšší výhru ve Sportce za poslední dva roky, rekordní byl pro sázkaře loňský rok s nejvyšší výhrou 155 milionů.

Sazka

Sazka dává výherním losům nový život. Představuje platformu reLosy

Stírací losy jsou pro Čechy oblíbenou zábavou již po několik generací. Sazka se jako první loterijní společnost na světě rozhodla losům dávat druhý život. Spouští proto platformu reLosy, skrze kterou bude hledat inovativní možnosti upcyklace losů do nových designových produktů. V rámci spuštění platformy reLosy nyní přichází s kolekcí designových tenisek Sazka Kickz a sérií víceúčelového modulárního nábytku. Na projektech Sazka spolupracovala s předními českými designéry.