Od začátku roku již 62 nových milionářů! Milionová vánice od Sazky zasypala Česko

|

Nejoblíbenější loterie od Sazky jen od začátku letošního roku proměnily v České republice v milionáře už 62 lidí. Celkem 50 milionářů vzešlo z takzvané Milionové vánice Sportky. Ta letos odstartovala 14. ledna a trvat bude do 28. února 2024.

Přesně v polovině průběhu Milionové vánice, tedy ke 4. únoru 2024, dopomohla tato doplňková hra k milionové výhře již 50 šťastlivcům, dalších 12 výherců se navíc radovalo z milionových výher v číselných loteriích jako takových. Celková částka, kterou Sazka od začátku roku novým milionářům vyplatila, činí 211 172 860 korun. Do konce února se počet výherců zvýší minimálně o dalších 50.

Z výher v Milionové vánici se zatím mohli radovat šťastlivci napříč kraji, vyhrávali také sázející přes internet. Ti z celkového počtu 50 výherců tvoří téměř třetinu. Další nejvíce zastoupenou skupinou jsou pak sázející ze Středočeského, Jihomoravského a Olomouckého kraje, kde Sazka eviduje v každém po 5 nových milionářích.

Zároveň již padly dvě velké výhry v řádech desítek milionů, konkrétně šťastná žena z Královehradeckého kraje vyhrála přes 48 milionů a další výherce z Karlovarského kraje zase 77 milionů.

Co je Milionová vánice? – doplňková hra Sportky, která se spouští ve chvíli, kdy složka bonusu v Superjackpotu přesáhne 150 milionů korun. Tehdy se 100 milionů korun z bonusu převede do výher, kdy v každém z 20 následujících slosování hrají sázející s plným tiketem o pětkrát 1 milion. Celkově tak ze Sportky vzejde 100 garantovaných milionářů.

Zdroj: www.sazka.cz

Sazka

Češi jsou oproti loňskému roku šťastnější. Pomáhají mezilidské vztahy, altruismus i symboly štěstí

Na 20. března každoročně připadá Mezinárodní den štěstí. Den, který vyzdvihuje radost, optimismus a pocit štěstí. Češi to své letos hodnotí nadprůměrně, oproti loňskému roku se jejich pocit vnímaného štěstí mírně zvýšil. Kromě faktorů, jako je zdraví, stabilní bydlení nebo finanční svoboda, mohou ke štěstí pomoci také různé rituály a symboly. Modlitba, čtyřlístek nebo podkova jsou oblíbené u žen i mužů, do popředí se ale začíná dostávat také síla pozitivního myšlení nebo léčivých kamenů. Únorového průzkumu pro Sazku, realizovaného prostřednictvím aplikace Instant Research agentury Ipsos, se zúčastnilo 1 048 respondentů ve věku od 18 do 65 let z celé České republiky.