Kontaktní centrum AAA AUTO se dostalo mezi finalisty evropské prestižní soutěže Call center

|

Jedno z nejmodernějších evropských kontaktních center AURES Holdings ročně odbaví přes dva miliony hovorů a úspěch v soutěži je dárkem k jeho 25. výročí

Call centrum AAA AUTO založila v roce 1998 současná generální ředitelka skupiny AURES Holdings Karolína Topolová s pouhými pěti zaměstnanci a rozpočtem tři miliony korun. Z call centra postupně vyrostlo moderní kontaktní centrum, které využívá umělé inteligence, zaměstnává 250 operátorů a ročně odbaví na 2 100 000 příchozích a odchozích hovorů. Kontaktní centrum se dostalo mezi finalisty uznávané soutěže European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSAs). Tento úspěch je často oceněnými přirovnávaný k „nominaci na Oscara“.

Kontaktní centrum AURES Holdings zastřešuje obchody pod značkami AAA AUTO, Mototechna a Driverama. Má 250 zaměstnanců a 3 pobočky, které ročně odbaví 2 100 000 hovorů. Za 25 let společnost odbavila 6,5 milionu příchozích a 17 milionů odchozích hovorů. „Naše kontaktní centrum průměrně dosahuje padesáti čtyř procentního podílu na prodeji a šest a třiceti procentního na výkupu celé skupiny AURES Holdings, která ročně prodá přes devadesát tisíc automobilů. Jsem moc pyšná na všechny kolegy, kteří stojí za současnými úspěchy. Být mezi finalisty takové soutěže je pro nás velkým uznáním,“ oceňuje generální ředitelka Karolína Topolová své kolegy z AURES Holdings.

Soutěž European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSAs) je nejdéle trvajícím a největším programem udělování cen v evropském odvětví kontaktních center. Soutěž oceňuje organizace v celé Evropě, které jsou špičkou v poskytování výjimečných služeb zákazníkům. Důležitým kritériem pro hodnocení odborné poroty jsou inovativní nástroje pro zlepšení zákaznické zkušenosti, práce s lidmi i výsledky, které jednotlivá call centra mají na dopad obchodní činnosti svých společností. 23. ročník se konal v Londýně i za účasti zástupců AURES Holdings. „Být součástí komunity nejlepších evropských kontaktních center v tři a třiceti zemích je pro naši společnost poctou a odměnou pro všechny mé kolegy, kterým bych tímto rád poděkoval za skvělou práci, kterou každým dnem odvádí,“ posílá uznání svým kolegům Petr Havel, ředitel Kontaktního centra pro značky AAA AUTO, Mototechna a Driverama.

Zdroj: www.aaaauto.cz

AAA Auto

AURES Holdings v listopadu překonal svůj loňský celoroční prodejní rekord

Společnost AURES Holdings, největší obchodník s ojetými a zánovními vozy ve střední Evropě, za 11 měsíců letošního roku prodala na 92 tisíc vozů a dosáhla tak svého dosud nejlepšího prodejního výsledku v jednom roce za 31 let své existence na trhu. Zároveň tak už o několik tisíc vozů překonala celkové prodeje roku 2022, který byl rovněž rekordní. Společnost se značkami AAA AUTO a Mototechna díky těmto prodejním výsledkům odhaduje, že se její celkový počet prodaných aut v letošním roce přiblíží až k psychologické hranici 100 tisíc kusů.

AAA Auto

Elektromobily jsou rekordně levné, ojetin na trhu neubývá, ceny stagnují

Závěr roku přeje prodejům ojetých aut jako nikdy dříve v minulosti. Největší hráč českého trhu AURES Holdings, provozující sítě AAA Auto a Mototechna, hlásí historicky rekordní prodeje, jež by se během prosince měly přiblížit magické hranici sto tisíc prodaných kusů ročně. Celkem bylo na českém sekundárním trhu v listopadu 2023 inzerováno rekordních 108 640 ojetých vozů, o 534 kusů víc než v říjnu. Cenový medián mírně vzrostl – o pět tisíc korun na 210 tisíc Kč, medián najetých kilometrů se nezměnil (156 000), ten věkový neznatelně poklesl (10,5 vs 10,7 roku). Vyplývá to z analýzy celého sekundárního trhu, provedené experty AAA AUTO, největšího prodejce ojetých vozů v ČR.

AAA Auto

Expert AAA AUTO radí, nač si dát pozor při koupi vozů s pohonem 4x4

Praha, 8. prosince 2023 – Zima udeřila na české motoristy plnou silou, a přestože má příští týden polevit, meteorologové slibují její brzký návrat. Není divu, že mnoho řidičů vyhledává vozy s pohonem všech kol, jejichž benefit vynikne zvláště nyní, na všech druzích neodklizeného sněhu a ve sněhové břečce – systém 4x4 zlepšuje trakci nejen v náročnějším terénu, ale může se hodit i na mokré louce v kopci. Odborníci AAA AUTO radí, na co se zaměřit při výběru čtyřkolky v autobazaru.