BILLA··3 min

Čtvrtou novou prodejnu v letošním roce otevřela BILLA ve Vrátu u Českých Budějovic

V rámci pokračující expanze a naplňování svého cíle být lidem stále, blíž otevřel obchodní řetězec BILLA už čtvrtou novou prodejnu v letošním roce. Ve středu 19. června přivítala své zákazníky prodejna na Rudolfské třídě ve Vrátu u Českých Budějovic. Na prodejní ploše přes tisíc metrů čtverečních nabízí bohatý a tradičně široký sortiment potravinového i nepotravinového zboží s důrazem na lokální výrobky.

Obec Vráto se se svými pěti sty obyvateli nachází čtyři kilometry východně od centra Českých Budějovic. „Jsme rádi, že jsme postavili novou prodejnu právě zde. Díky rozhodnutí obce, která upřednostnila budování infrastruktury a občanské vybavenosti před zvažovaným využitím pro logistické centrum nebo průmyslové využití, jsme lidem opět blíž. Obyvatelé obce i jejího okolí tak už nemusí za nákupy dojíždět do nedalekých Budějovic, díky čemuž ušetří čas, který mohou věnovat svým blízkým. Přinášíme jim, tak jako na všech místech, kde se setkáváme s našimi zákazníky, možnost nakoupit vše na jednom místě, tedy nejen základní nebo čerstvé potraviny, ale i nepotravinové nebo drogistické zboží. Věřím, že si k nám lidé najdou cestu, a to nejen ze samotného Vráta, ale i z okolních obcí,“ říká Dana Bratánková, vedoucí korporátní komunikace & Public Affairs BILLA ČR.

Nová prodejna s prodejní plochou 1 017 m2 nabízí obyvatelům Vráta a okolí tradiční nabídku potravin s důrazem na produkty českých dodavatelů, čerstvé ovoce a zeleninu i pečivo. Nechybí ani nabídka kvalitního masa, uzenin, mléčných produktů nebo nápojů. Zákazníci se mohou těšit i na nabídku oblíbených produktů privátních značek BILLA, ať už je to Česká farma, Clever, Vocílka nebo BILLA Premium. Pro pohodlný nákup je k dispozici také samostatné parkoviště s 69 parkovacími místy, včetně vyhrazeného parkování pro hendikepované a rodiče s dětmi.

Nová prodejna ve Vrátu je v rámci dlouhodobém plánu udržitelnosti společnosti BILLA, stejně jako všechny prodejny tohoto řetězce v České republice, vybavena nejmodernějšími technologiemi ohleduplnými k životnímu prostředí. Instalováno je mimo jiné úsporné vnější i vnitřní LED osvětlení, či řízení vytápění i klimatizace a chladicích systémů. Pro udržitelně smýšlející zákazníky jsou připraveny například sáčky k opakovatelnému používání nebo odnosné tašky z recyklovaného a dále recyklovatelného plastu. Pro samotný nákup jsou jim k dispozici recyklované příruční košíky s nosností 15 kilogramů, které obsahují 75 % až 95 % recyklovaného plastu.

První zákazníky přivítala nová prodejna ve středu 19. června 2024. Otevřená bude od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 a v neděli od 8.00 do 20.00. Více informací o nové prodejně naleznou zákazníci také na webových stránkách www.billa.cz.

Zdroj: www.billa.cz

Zadavatel
BILLA

BILLA

BILLA je původně rakouský řetězec supermarketů vlastněný německou skupinou REWE Group. Kromě Rakouska má Billa prodejny také v Česku, na Slovensku a v Bulharsku.

Další články od BILLA

Do školy s pejskem nebo kočičkou z BILLY
BILLA

Do školy s pejskem nebo kočičkou z BILLY

Nejoblíbenějším domácím zvířetem je v České republice podle průzkumu společnosti BILLA jednoznačně pes. Jako nejoblíbenější domácí zvíře jej označily dvě třetiny respondentů, na druhém místě skončila kočka. Pro milovníky psů a koček i dětem pro zpříjemnění návratu do školních lavic proto nyní BILLA přichází s nabídkou sedmi plyšových pejsků a kočiček. Od 4. září nabídne ve věrnostní kampani čtyři plyšové psy a tři plyšové kočky za výhodnou cenu 79,90 Kč.
Unikátní foliové solární panealy nabíjí prodejnu BILLA v Třebíči
BILLA

Unikátní foliové solární panealy nabíjí prodejnu BILLA v Třebíči

Právě dokončený inovativní projekt solární elektrárny na prodejně BILLA v Třebíči využívá nejmodernějších foliových fotovoltaických panelů. Instalace 92 panelů a celého zařízení proběhla v průběhu června a července letošního roku a díky celkovému výkonu 39 560 Wp ušetří přibližně 20 % elektrické energie, kterou by jinak prodejna odebírala z veřejné sítě.
Vše pro školáky nyní pořídíte v prodejnách BILLA se slevou
BILLA

Vše pro školáky nyní pořídíte v prodejnách BILLA se slevou

Také letos před začátkem školního roku nabídne BILLA rodičům a jejich dětem bohatou nabídku školních potřeb. Od 21. srpna nabízí více než 260 školních pomůcek od pastelek a psacích potřeb až po penály a organizéry. Desítky z nich zařadila BILLA do akční nabídky a připravila i samostatný katalog
První ekologická celodřevěná prodejna BILLA vyrůstá ve Vracově na Hodonínsku
BILLA

První ekologická celodřevěná prodejna BILLA vyrůstá ve Vracově na Hodonínsku

BILLA zahájila v červenci výstavbu své první celodřevěné ekologické prodejny v rámci střední a východní Evropy ve Vracově na Hodonínsku. Na okraji města směrem na Kyjov vyroste v následujících měsících jedna z nejekologičtějších prodejen tohoto typu v České republice. Zákazníkům by měla začít sloužit do konce letošního roku.
BILLA expanduje v jižních Čechách. V Lišově otevřela už svoji pátou novou prodejnu roku 2024
BILLA

BILLA expanduje v jižních Čechách. V Lišově otevřela už svoji pátou novou prodejnu roku 2024

Po nové prodejně ve Vrátu u Českých Budějovic pokračuje BILLA ve své expanzi v jižních Čechách. Letošní celkově už pátou novou prodejnu otevřela ve středu 24. července v Lišově nedaleko Třeboně. Bezmála pěti tisícům obyvatel města, jehož historie sahá až do 13. století, i lidem v okolí nabízí na prodejní ploše přes devět set metrů čtverečních bohatý a tradičně široký sortiment potravinového i nepotravinového zboží s důrazem na lokální výrobky.
BILLA míří do Paříže podpořit Český olympijský tým a společně s Jiřím Prskavcem a Kristiinou Sasínek Mäki chce vést lidi ke sportu
BILLA

BILLA míří do Paříže podpořit Český olympijský tým a společně s Jiřím Prskavcem a Kristiinou Sasínek Mäki chce vést lidi ke sportu

V pátek 26. července slavnostně začnou v Paříži XXXIII. olympijské hry. O medaile bude bojovat také 113 českých sportovců. BILLA Česká republika je hrdým generálním partnerem Českého olympijského týmu a kromě podpory samotného týmu chce ve spolupráci s olympioniky kajakářem Jiřím Prskavcem a běžkyní Kristiinou Sasínek Mäki vést ke sportu a správnému stravování i další generace.
Strategický marketing BILLA povede Ivana Stará
BILLA

Strategický marketing BILLA povede Ivana Stará

Vedení strategického marketingu společnosti BILLA převzala od 1. července v plném rozsahu Ivana Stará. Pod jejím vedením bude pokračovat transformace všech oblastí komunikace společnosti s cílem i nadále posilovat její pozici na českém trhu.
BILLA podpořila Olympiádu dětí a mládeže zdravými svačinkami za 500 000 korun
BILLA

BILLA podpořila Olympiádu dětí a mládeže zdravými svačinkami za 500 000 korun

Letošní Olympiáda dětí a mládeže v Jihočeském kraji skončila a více než dvě stě sad medailí bylo rozdáno mezi mladé nadějné sportovce. Od 23. do 27. června soutěžilo téměř 3 500 dětí ve 20 sportech a 78 disciplínách, což přilákalo téměř 100 000 návštěvníků.
BILLA nabízí kuchařům nože BergHOFF, s nimiž je radost vařit
BILLA

BILLA nabízí kuchařům nože BergHOFF, s nimiž je radost vařit

Kvalitní nože jsou při přípravě pokrmů pro každého kuchaře nezbytností. Snad každý ví, jak dokáže tupý nebo nekvalitní nůž přípravu jídla zkomplikovat. Důležité je také mít ty správné nože podle toho, jak je používáme. I proto nyní BILLA nabízí ve své aktuální věrnostní kampani sadu těch nejkvalitnějších nožů od značky BergHOFF, doplněných o nůžky, ocílku a dřevěný blok na nože.
Všechny prodejny i e-shop BILLA budou o červencových svátcích otevřené
BILLA

Všechny prodejny i e-shop BILLA budou o červencových svátcích otevřené

Státní svátky prodlouží první červencový víkend v letošním roce jen o jeden den. Na pátek 5. července připadá Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, Den upálení mistra Jana Husa pak na sobotu 6. července.