AURES Holdings hledá na 170 lidí, převážně jde o pozice na podporu prodeje

|

Počet zaměstnanců ve skupině vzrostl meziročně o 12 % na 3 417, úměrně tomu, jak společnost navýšila počet prodaných aut

Praha 7. února 2024 – Skupina AURES Holdings, provozovatel mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO a Mototechna, momentálně hledá nové uchazeče na 167 pracovních pozic v České republice, na Slovensku a v Polsku. Skupina ročně prodá na sto tisíc automobilů. V letošním roce plánuje pokračovat v expanzi, proto nejvíce pozic hledá v oblasti podpory prodeje. Již vloni společnost výrazně personálně posílila a navýšila počet zaměstnanců o 12 % na 3 400 ke konci roku 2023.

„Loňský rok byl pro naši společnost prodejně nejúspěšnější v naší jednatřicetileté historii a letošní cíle jsou tak logicky ambiciózní. Navíc ojeté vozy jsou i kvůli ekonomické situaci rok od roku stále žádanější. Budeme také nadále pokračovat v expanzi, a to převážně v Polsku, kde je nejvyšší potenciál k růstu. Posilujeme ale i v našich tradičních zemích jako je Česká republika nebo Slovensko, a proto potřebujeme rozšířit naše týmy,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO, Mototechna a Auto Diskont a poboček Driverama v západní Evropě. V loňském roce AURES Holdings pokořil svůj historický rekord a za třicet jedna let existence poprvé prodal více než 98 000 vozů. V letošním roce hodlá pokořit sto tisíc.

V tuto chvíli společnost hledá 97 zaměstnanců v České republice, 10 na Slovensku a 60 v Polsku. „V České republice čtvrtinu nabízených pracovních míst tvoří back office a zbytek je pro doplnění pozic pro styk se zákazníky. Chceme získat převážně seniornější kandidáty s vyšší kvalifikací a zkušenostmi v zákaznickém servisu,“ doplnila Topolová. Společnost v Česku nabírá i na nové projekty, zejména z oblasti financí a e-mobility. „Elektromobilita je nevyhnutelnou součástí dnešní doby a naše společnost chce být i nadále lídrem v této oblasti na sekundárním trhu. Vždyť počet prodaných elektromobilů vloni vzrostl již na rekordních téměř pět set, čtyřnásobně více než o rok dříve. V letošním roce proto mimo jiné plánujeme rozšířit počet nabíjecích stanic na našich pobočkách, a také budeme postupně budovat vlastní fotovoltaické elektrárny,“ upřesnila Karolína Topolová.

Na Slovensku společnost hledá výhradně pozice pro styk se zákazníky, tedy specialisty pro prodej vozů a finančních produktů, a také přípraváře aut. „V současnosti také vytipováváme vhodné lokality pro servisní centrum vozů, kde najdu zaměstnání další kandidáti,” dodala Topolová.

Nové otevřené pozice v Polsku se týkají převážně prodeje vozů, což souvisí s plánovanou expanzí společnosti. V nejbližší době tu AURES Holdings plánuje otevřít několik poboček. „Budeme také pokračovat v rozšiřování kapacity našich stávajících poboček. V Zabrze chceme kapacitu rozšířit na dvojnásobek, tedy až na 800 aut, v Gdansku navýšíme nabídku o 200 vozů. V současnosti nabízíme jen v této zemi téměř pět tisíc aut a s dalším nárůstem roste i naše potřeba náboru nových zaměstnanců. Po rozšíření poboček plánujeme v Polsku nárůst až na 845 zaměstnanců,“ uzavřela Karolína Topolová.

Zdroj: www.aaaauto.cz

AAA Auto

Karolína Topolová se zařadila mezi nejvlivnější CEO na profesní síti LinkedIn

Sociální síť LinkedIn je silným komunikačním nástrojem v pracovním světě. V české agentuře Future Sales, kde se právě na profesní sociální síť LinkedIn specializují a dlouhodobě monitorují, co se na ní děje, zpracovali žebříček nejvlivnějších šéfů na českém LinkedInu. Žebříček sestavují jednou za půl roku a vůbec poprvé se v něm objevila i generální ředitelka AURES Holdings Karolína Topolová. Za druhou polovinu roku 2023 se generální ředitelka provozovatele mezinárodní sítě AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama umístila na 39. místě.

AAA Auto

Valentýn: Muži jsou náruživí vyznavači asistentů v autech, ženy jim ale začínají šlapat na paty

Praha 13. února 2024 – Skupina AURES Holdings se každým rokem se svátkem všech zamilovaných dívá na rozdíly v nákupu automobilů u žen a mužů ve své mezinárodní síti autocenter AAA AUTO a Mototechna v Česku, Polsku a na Slovensku, kde ročně prodá téměř sto tisíc aut. Auta s parkovacím asistentem, handsfree či parkovacími senzory jsou stále doménou mužů, tempomat si ale již častěji pořizují ženy než muži a postupně je dohání i u dalších doplňkových výbav. Muži upřednostňují větší SUV a kombi, ženy kompaktní SUV nebo menší hatchbacky. Nejoblíbenější barvou dam je módní bílá, pánové volí decentní šedou.

AAA Auto

AURES Holdings rozšiřuje vedení, společným generálním ředitelem skupiny se stal Petr Vaněček

Společnost AURES Holdings, která provozuje síť autocenter AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama, jmenovala nově do pozice co-CEO (společného generálního ředitele) Petra Vaněčka, který dosud působil na pozici provozního ředitele. Petr Vaněček tak bude na pozici generálního ředitele působit s Karolínou Topolovou. Skupina tak chce ještě více podpořit růst skupiny i její geografickou expanzi. AURES za loňský rok prodal bezmála 100 tisíc vozů a působí na šedesáti místech v pěti zemích.