Nestlé··3 min

Garden Gourmet se představuje v novém

Nestlé

Nestlé

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Z hlediska tržní kapitalizace je Nestlé největší potravinový koncern na světě.

Tisková zpráva

Zpět na Tiskové Zprávy

Praha

Přehlednější a lépe rozeznatelná. Značka Garden Gourmet mění svoji vizuální identitu i design obalů. Chce tak podpořit kategorii rostlinných alternativ a inspirovat spotřebitele širokým portfoliem. To se letos rozrostlo o dvě zeleninové novinky. Ty stejně jako další produkty této značky vyrábí Nestlé v továrně v severočeské Krupce u Teplic.

Sjednocené barvy, aktualizované logo i zobrazení lákavých receptů – to vše má pomoci spotřebitelům si značku Garden Gourmet lépe zapamatovat a snadněji ji rozeznat. Jednodušší uspořádání sortimentu pomocí barevné škály zase pomůže v lepší orientaci v jednotlivých produktových subkategoriích. Značka, která má výrobu nedaleko Teplic, chce touto změnou inspirovat zákazníky k objevování rostlinných jídel.

Zeleninové novinky ze severních Čech

Nejpopulárnějšími výrobky značky na českém trhu jsou stálice v podobě Garden Gourmet veganského řízku a Sensational Burgeru. Letošní léto Garden Gourmet navíc představuje dvě novinky, které rozšiřují portfolio výrobků se zeleninovým základem. Ve vybraných obchodech jsou tak nově k dispozici veganské mini burgery s brokolicí a vegetariánský květákový řízek. Stávající výrobky i novinky najdou zákazníci již v novém designu.


Kontakt pro média:

Tereza Skrbková, manažerka korporátní komunikace, [email protected], +420 724 420 873


Nestlé je největším výrobcem potravin a nápojů na světě. Podniká ve 187 zemích světa, zaměstnává přes 270 000 zaměstnanců. Posláním Nestlé je přinášet sílu potravin pro zlepšení života nás i příštích generací. Nestlé nabízí široké portfolio výrobků a služeb pro lidi i jejich domácí mazlíčky. Jedná se o více než 2 000 značek, od globálních ikon, jako jsou Nescafé nebo Nespresso, až k místním značkám. Základem podnikání Nestlé je strategie rozvoje výživy, zdraví a vyváženého životního stylu. Společnost byla založena před 155 lety ve švýcarském Vevey, kde dodnes sídlí. V Česku Nestlé vyrábí ve svých závodech ZORA Olomouc a SFINX Holešov cukrovinky pod značkami Orion, Kofila, Margot, BonPari, JOJO atd. a v závodě Krupka chlazené a mražené vegetariánské pokrmy pod značkou Garden Gourmet. Na Slovensku v závodě Carpathia Prievidza vyrábí široký sortiment kulinářských výrobků pod značkami Maggi a Carpathia. Více na www.nestle.cz.

Zdroj: www.nestle.cz

Další články

Další články od Nestlé

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé
Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Ovoce a zeleninu konzumuje denně polovina českých dětí, jejich doporučenou denní porci už jen 1,5 %

Jen polovina českých dětí ve věku 7 až 15 let konzumuje denně ovoce a zeleninu, ukázal aktuální průzkum společnosti Nestlé zaměřený na stravovací návyky českých školáků. Přestože Státní zdravotní ústav doporučuje čtyři až pět porcí ovoce a zeleniny denně, toto doporučení splňuje pouze 1,5 %. V dětském jídelníčku i nadále figurují smažená jídla a fastfood, který školáci nejčastěji konzumují jednou až dvakrát týdně, problémem je také nedostatečný pitný režim.
| Nestlé