VPS hosting s 50% slevou

Jiní zdražují, v datovém centru Coolhousing zlevňují. Pořiďte si komplexní a výkonný virtuální server s SSD disky již od 131 Kč   

Vlivem inflace dochází v posledních měsících ke zdražování veškerých služeb, a to včetně cloudových a IT služeb. V datovém centru Coolhousing se však rozhodli jít proti tomuto trendu a odstartovali velkou slevovou akci na všechny virtuální servery, které si lze nyní objednat s 50% slevou na první platební období. Pokud je potřeba spolehlivý výkon a rychlost pro webové stránky, účetnictví, aplikace, nebo pro vývoj, virtuální privátní server s SSD disky je to pravé řešení za bezkonkurenční cenu. 

VPS Linux i Windows provozovaný v ČR

Datacentrum Coolhousing od roku 2014 poskytuje profesionální VPS hosting ve třech kategoriích, ze kterých si vybere opravdu každý administrátor i běžný klient. Příznivci open source a linuxových distribucí si mohou zvolit ze tří modelů VPS Linux, jehož součástí je mimo jiné i bezplatný a plný root přístup.

Pro zastánce Windows má Coolhousing rovněž tři varianty, které využívají především účetní pro práci v účetních programech, virtuální obchodníci pro obchodování na burze, nebo manažeři, kteří potřebují přístup k datům 24/7.

Poslední a zároveň speciální kategorií jsou virtuální dedikované servery, jejichž výkon je extrémní a mnohonásobně překonají požadavky těch nejnáročnějších klientů.

Výhody a komplexnost virtuálního serveru

Součástí VPS je rovněž několik výhod, aby každý mohl virtuální server využít skutečně na maximum a nemusel již nic připlácet. Ke všem virtuálním serverům je dodávaný plný root, respektive u VPS Windows se jedná administrátorský přístup, díky kterému uživatel získá na serveru 100% práva. Dalším benefitem je neomezená konektivita s nízkou latencí do českého NIX i zahraničí s rychlostí až 1 Gbps. Ochranu serveru zajistí AntiDDoS ochrana s automatickými notifikacemi a když se něco nepovede, lze využít automatické zálohy serveru ve formě Snapshotu až 7 dní zpět.

K dispozici je po dobu 24/7 skvělá česká technická podpora, když bude potřeba poradit, lze si vybrat z více než 80 různých operačních systémů a v případě přechodu na vyšší model je proveden upgrade bez reinstalace či změny nastavení a server je po objednání připraven do 3 minut.

Garance kvality - test na 14 dní

Když se serverem nebude kdokoliv spokojený během 14 dnů od pořízení, Coolhousing mu vrátí v rámci garance kvality všechny peníze zpátky. Takové výhody oceňují stovky našich klientů po dobu téměř 10 let.