Raiffeisenbank do probíhající televizní kampaně SAMOZŘEJMĚ přidává i výhody Minutové půjčky

|

Rok po spuštění Minutové půjčky pokračuje Raiffeisenbank v úspěšné TV kampani SAMOZŘEJMĚ. Toto propojení má odlehčenou formou klientům přiblížit, jak snadné je nejen získání úvěru, ale také jeho splacení.

Raiffeisenbank ve svém televizním spotu avizuje, že s Minutovou půjčkou získá klient peníze do pár minut, a že její předčasné splacení ho nebude nic stát. Kampaň tak má poukázat na jednoduchost sjednání půjčky, která zahrnuje načerpání financí na účet ihned po podpisu a rychlé schválení, to vše bez dalších poplatků.

„Víme, že klienti neřeší jenom rychlé a jednoduché získání úvěru, ale také snadnost předčasného splacení bez poplatku. Proto nabízíme předčasné splacení minutové půjčky zdarma, kdy klient o něj zažádá z pohodlí domova přes své internetové bankovnictví bez nutnosti navštívit pobočku,“ říká produktový manažer spotřebitelského financování Raiffeisenbank Martin Suk.

Minutová půjčka je svou povahou jednoduchým způsobem neúčelového úvěrování. Od loňského září tohoto způsobu financování využilo přibližně 125 tisíc klientů, kteří oceňují hlavně variabilitu produktu. Mohou si totiž od banky půjčit libovolný obnos na různě dlouhé období, a to bez dokládání účelu úvěru. Navíc úroková sazba od 6,7 % p. a., představuje atraktivní nabídku napříč tuzemským trhem.

Zdroj: www.rb.cz

Raiffeisen BANK

Raiffeisenbank prodlužuje soutěž o 30 x 10 000 korun do konce listopadu

Soutěž pro aktivní klienty Raiffeisenbank pokračuje. I v říjnu a listopadu může třicet klientů vyhrát deset tisíc korun. Stačí mít v daném měsíci příchozí platby na účet ve výši patnácti tisíc korun a zároveň tři odchozí platby v bankovnictví či kartou. Současná akce měla končit v září, nyní potrvá až do konce listopadu.

Raiffeisen BANK

Raiffeisenbank spouští službu Platba na kontakt

Raiffeisenbank 14. listopadu spouští službu Platba na kontakt. Klienti tak budou moci odeslat platbu pouze se znalostí telefonního čísla příjemce. Raiffeisenbank bude patřit mezi prvních 6 českých bank, které tuto možnost nově zavádí.