První kamenný LEGO® Shop u e-commerce partnera v Česku, stojí za ním společnosti Alza a LEGO®

|

Jednička české e-commerce a leader v prodeji elektroniky Alza.cz a společnost LEGO spojily své síly a posílily strategickou spolupráci. Ta má za cíl ještě více zlepšit nabídku a služby pro zákazníky. Výsledkem je otevření prvního kamenného LEGO® Shopu – prodejní zóny LEGO® přímo v prostorách showroomu Alzy v pražských Holešovicích. Tento LEGO® Shop bude fungovat jako prodejna s přímým prodejem zákazníkům, což zaručí možnost okamžitého nákupu produktů a zejména příjemný zážitek z nakupování díky množství interaktivních prvků a sestavených modelů.

Prostor LEGO® Shopu na showroomu Alzy na Praze 7 má rozlohu přesahující 100 metrů čtverečních, což zajišťuje dostatek místa pro prezentaci produktů a zákazníkům komfortní nakupování. Ti tak mají nově možnost vybrat si až z 300 vystavených produktů LEGO®, které budou ihned k odběru. Vystavené stavebnice LEGO® si tedy zákazníci mohou koupit přímo na místě, bez nutnosti předchozí online objednávky.

„Otevření prvního LEGO® Shopu na showroomu Alzy v pražských Holešovicích je symbolem neobyčejné spolupráce mezi LEGO a Alza.cz. Přinášíme inovativní způsob, jak diferencovat nabídku Alzy a poskytnout zákazníkům jedinečný zážitek při nákupu stavebnic LEGO®,“ říká Martin Hadraba, divizní ředitel nákupu a prodeje Alza.cz.

„Díky naší nové spolupráci bude mít Alza možnost nabízet zákazníkům široký sortiment produktů LEGO® přímo, nejen prostřednictvím svého e-shopu,“ komentuje Iva Ambrožová, ředitelka marketingu společnosti LEGO v ČR a SR.

V rámci slavnostního otevření LEGO® Shopu byla představena zajímavá inovace spojující LEGO a vesmírný výzkum. Vesmírní architekti navrhli a následně z karbonu zkonstruovali tři speciální sondy pro 1 000 minifigurek LEGO®, které stratosférický balón vynesl do stratosféry, a to do výšky téměř 36 km. Aby si děti i dospělí mohli lépe představit, jak taková sonda vůbec vypadá, je jedna z těchto unikátních vesmírných sond vystavená právě v prostorách LEGO® Shopu v showroomu Alzy v pražských Holešovicích. Otevření LEGO® Shopu se zúčastnil i Tomáš Rousek, vesmírný architekt, který přispěl svými znalostmi a zkušenostmi k vývoji sondy. Fotky a videozáběry z vesmírných sond byly pořízeny kamerou zakoupenou na Alza.cz, což představuje další propojení obou společností.


Všech 1 000 minifigurek se z vesmíru vrátilo zpátky na zem a nyní poputují ke svým novým majitelům – dětem a fanouškům LEGO®, kteří o ně mohou soutěžit v Epické LEGO® výhře při nákupu stavebnic LEGO® například na Alza.cz nebo právě v nově otevřeném LEGO® shopu.

„Letem do stratosféry jsme chtěli dětem ukázat, že jejich sny mohou sahat až za hranice vesmíru. Značka LEGO® si klade za cíl inspirovat malé stavitele a stavitelky a podporovat je na jejich cestě k realizaci všeho, co je možné, a to prostřednictvím stavebnic LEGO®,“ dodává Ambrožová.

Alza.cz aktuálně nabízí až 90 tisíc různých hraček, z toho má 13,5 tisíce ihned skladem. Za poslední dva roky Alza průměrně prodala 2,4 milionu kusů hraček ročně. Nejúspěšnější kategorií jsou dlouhodobě právě stavebnice LEGO®.

„Jen za poslední dva roky zákazníci na Alza.cz koupili více než 900 tisíc kusů stavebnic LEGO, což svědčí o vysoké poptávce a oblibě této značky mezi zákazníky,“ doplňuje Hadraba.

Více o sortimentu hraček najdete zde: Hračky pro kluky i holky | Alza.cz

Zdroj: www.alza.cz

Alza

Alza.cz rozšiřuje službu “Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš” na celé Česko

Největší prodejce elektroniky v Česku, Alza.cz, nově nabízí svým zákazníkům inovativní službu “Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš” v každém koutě republiky. Ten, kdo si na Alza.cz objedná do půlnoci, si své zboží může vyzvednout už druhý den ráno v jednom z více než 1400 AlzaBoxů rozmístěných po celé republice. To pro zákazníky znamená bezkonkurenčně rychlou a pohodlnou cestu k požadovaným produktům.

Alza

AlzaBox se stává první sítí výdejních míst, do které nově nabízí možnost doručení všichni klíčoví dopravci

Jednička české e-commerce a leader v prodeji elektroniky, Alza.cz, zapojila do své sítě AlzaBoxů dalšího dopravce, společnost PPL. Tím se stává první otevřenou sítí plně automatizovaných boxů, do kterých nabízí možnost doručení zásilek všichni velcí balíkoví dopravci. Síť AlzaBoxů nyní nabízí zákazníkům více než 1400 výdejních míst po celé České republice.

Alza

Alza marketplace se mění na Alza Trade: jednoduchost, rychlost a 100% garance vrácení peněz

Jednička české e-commerce a leader v prodeji elektroniky Alza.cz oznamuje důležitou změnu pro zákazníky i dodavatele. Od 26. července 2023 mění Alza marketplace název na Alza Trade. Cílem této změny je lépe vystihnout specifika této služby, která zahrnují výběr zboží od více než tisíce dodavatelů, jednoduchost objednání, rychlost doručení a 100% garanci vrácení peněz.