Karolína Topolová se zařadila mezi nejvlivnější CEO na profesní síti LinkedIn

|

Sociální síť LinkedIn je silným komunikačním nástrojem v pracovním světě. V české agentuře Future Sales, kde se právě na profesní sociální síť LinkedIn specializují a dlouhodobě monitorují, co se na ní děje, zpracovali žebříček nejvlivnějších šéfů na českém LinkedInu. Žebříček sestavují jednou za půl roku a vůbec poprvé se v něm objevila i generální ředitelka AURES Holdings Karolína Topolová. Za druhou polovinu roku 2023 se generální ředitelka provozovatele mezinárodní sítě AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama umístila na 39. místě.

V žebříčku se objevují výhradně výkonní ředitelé, tedy CEOs, případně předsedové představenstev či prezidenti, prostě ti nejvyšší představitelé. „Aktuální klíčový trend na LinkedInu je zapojení top managementu do firemní komunikace. Firmy pochopily, že komunikace přes profily šéfů je autentičtější, zajímavější a na síti má mnohonásobně větší dopad než příspěvky na firemních profilech. Je to v zásadě PR v hodnotě desítek tisíc eur každý měsíc a úplně zadarmo,“ říká Jan Kyselý, marketingový stratég Future Sales.

Karolína Topolová, generální ředitelka skupiny AURES Holdings, kde působí již více než dvacet pět let, se v žebříčku TOP 50 CEO s největším dosahem na LinkedIn objevila poprvé a rovnou na krásném 39. místě. Přidává se tak ikonám české profesní sítě jako je Klaus Zellmer ze Škoda Auto, Petr Borkovec z Partners, Jan Juchelka z Komerční banky, Simona Kijonková z Packeta Group nebo Tomáš Vala ze Siko Koupelny & Kuchyně. Dosah příspěvků jednotlivých uživatelů se počítá z pohledu pěti základních kritérií: počet sledujících, počet pozitivních reakcí u příspěvků, frekvence příspěvků, délka textu a formát postů. Do žebříčku se pak kvalifikují ti uživatelé, kteří na LinkedIn přispívají v daném období alespoň tři měsíce za sebou a jsou z firem, které mají dle dat na této síti alespoň dvě stě zaměstnanců.

Karolína Topolová, která není jen vysoce postavenou manažerkou vedoucí na tři a půl tisíce zaměstnanců, ale také předsedkyní správní rady Dětské dopravní nadace, která podporuje sirotky obětí dopravních nehod, a především manželkou a maminkou desetileté holčičky, se objevuje i v dalších žebříčcích pravidelně. V loni se opakovaně umístila v první padesátce Nejvlivnějších žen Česka i TOP CEO magazínu Forbes, získala ocenění Management Excellance Award od CZECH TOP 100 za dlouhodobé působení v českém byznysu se skvělými výsledky a byla zařazena mezi TOP CEO magazínu CEO mediální skupiny A11. Mimo jiné se v roce 2020 umístila v anketě Top Ženy Česka na 1. místě v kategorii manažerek a o rok později v tomto žebříčku vstoupila do Síně slávy. Za 25 let působení Karolíny Topolové v AAA AUTO se z prodejce ojetých automobilů stala skupina AURES Holdings s mezinárodní sítí autocenter působící v pěti zemích s více než šedesáti pobočkami, třemi milionů obsloužených zákazníků a ročním prodejem téměř 100 000 aut. Skupina je lídrem na trzích ve střední Evropě, zaměřuje se mimo jiné i na vývoj softwaru, který dále prodává, a zaměstnává na 3 400 zaměstnanců.

Zdroj: www.aaaauto.cz

AAA Auto

Valentýn: Muži jsou náruživí vyznavači asistentů v autech, ženy jim ale začínají šlapat na paty

Praha 13. února 2024 – Skupina AURES Holdings se každým rokem se svátkem všech zamilovaných dívá na rozdíly v nákupu automobilů u žen a mužů ve své mezinárodní síti autocenter AAA AUTO a Mototechna v Česku, Polsku a na Slovensku, kde ročně prodá téměř sto tisíc aut. Auta s parkovacím asistentem, handsfree či parkovacími senzory jsou stále doménou mužů, tempomat si ale již častěji pořizují ženy než muži a postupně je dohání i u dalších doplňkových výbav. Muži upřednostňují větší SUV a kombi, ženy kompaktní SUV nebo menší hatchbacky. Nejoblíbenější barvou dam je módní bílá, pánové volí decentní šedou.

AAA Auto

AURES Holdings rozšiřuje vedení, společným generálním ředitelem skupiny se stal Petr Vaněček

Společnost AURES Holdings, která provozuje síť autocenter AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama, jmenovala nově do pozice co-CEO (společného generálního ředitele) Petra Vaněčka, který dosud působil na pozici provozního ředitele. Petr Vaněček tak bude na pozici generálního ředitele působit s Karolínou Topolovou. Skupina tak chce ještě více podpořit růst skupiny i její geografickou expanzi. AURES za loňský rok prodal bezmála 100 tisíc vozů a působí na šedesáti místech v pěti zemích.

AAA Auto

Ojetinám se daří i v novém roce, AURES Holdings v lednu překonal prodejní rekord

Síť autocenter AAA AUTO, Mototechna a Auto Diskont, provozovaná společností AURES Holdings, prodala v zemích, kde působí, v lednu celkem 7 951 vozů, tedy o 9 % více než za stejné období loňského roku. Je to nejlepší lednový prodejní výsledek za celou 32letou historii společnosti. Po rekordním roce 2023, kdy skupina prodala bezmála 100 tisíc aut, jde o další potvrzení přetrvávající vysoké poptávky po ojetinách.