Prima··7 min

BLUE STYLE PRIMA FEST opět překonal rekord v počtu diváků

Prima

Prima

Skupina Prima provozuje v České republice vysílání devíti volně šířených televizních stanic. Hlavní z nich je plnoformátová TV Prima pro celou rodinu, jejíž obsah zrcadlí kanál s posunutým programem o jednu hodinu Prima +1. Na mladší muže se orientuje stanice Prima COOL, další je Prima LOVE, zaměřená na odpočinkové pořady převážně pro ženy. V portfoliu skupiny nechybí ani dokumentární kanál Prima ZOOM a filmový kanál Prima MAX, na detektivní a kriminální pořady se pak zaměřuje Prima KRIMI. V roce 2020 přibyl do rodiny Prima zpravodajský kanál CNN Prima NEWS. V roce 2021 došlo ke spuštění nového kanálu Prima STAR, který přináší pořady vlastní tvorby.

Tisková zpráva

Největší rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST (BSPF) přilákal na jubilejní pátý ročník na 17 tisíc návštěvníků, což je nejvíce v historii festivalu. Jedna z mála dvoudenních akcí zaměřených na zábavu pro celou rodinu v Česku překonala rekord i přes nepřízeň počasí. Návštěvníci vytvořili skvělou atmosféru pro všechny interprety, a navíc si užili bohatou nabídku areálových zážitků a doprovodného programu včetně rozmanitých soutěží. BSPF tradičně pořádá primácká agentura SOLOOTIONS ve spolupráci s CK Blue Style, nejposlouchanějším nadregionálním rádiem KISS a zábavním parkem Šikland.

Hlavní stage v BLUE STYLE PRIMA GARDEN FEST aréně naplnila hudba Českých slavíků i legendárních kapel. Vystoupily zde české hudební hvězdy jako Tereza Balonová, O5 a Radeček, Pokáč, Holki, Lunetic, Olga Lounová, Slza, Eva Burešová a Kapitán Demo. Nickelodeon dětské pódium zase lákalo na oblíbence juniorů, jako jsou Adélka Hesová, BibiBum, Maxim Turbulenc, Míša Růžičková, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o. a Divadlo Láry Fáry. Oběma dny provázeli energií nabití herci a moderátoři – Michaela Tomešová, Eva Decastelo, Vendula Fialová a Josef Mádle.

Titulárním partnerem opět zůstala cestovní kancelář Blue Style. V Blue Style relax zóně mohli dospělí relaxovat s osvěžujícím drinkem. Děti si zase do sytosti vyhrály na pískovišti, v obrovském skákacím hradu a fotily se s papoušky. Probíhala zde ochutnávka domácí zmrzliny a lahodných tuniských cukrovinek i vína. Nechyběla ani tradiční soutěž o dvě exkluzivní dovolené od CK Blue Style do Turecka a do Egypta – samozřejmě all inclusive, které si odnesli dva šťastní výherci.

„Po pěti letech můžu říct, že se náš BLUE STYLE PRIMA FEST stal stabilní součástí prestižní rodiny tradičních českých letních festivalů. Těší nás neustále rostoucí zájem diváků, což jistě způsobuje unikátní propojení televize s open air akcí, která nabízí velké množství zážitků pro celou rodinu. Kromě nadupaného hudebního line-upu nabízíme unikátní program pro děti a jedinečnou možnost setkat se s oblíbenými hereckými a moderátorskými tvářemi z televizní obrazovky a našich rádií. Děkujeme všem partnerům a kolegům, kteří se na realizaci takto velkolepého eventu podíleli,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style, dodává: „Pět let uteklo jako voda a my si už ani neumíme představit, že bychom nebyli nedílnou součástí tohoto festivalu. Stejně jako naše cestovní kancelář, která si hýčká své klienty, přináší podobně i tato akce pro širokou rodinu spoustu zábavy, pohody, relaxace a poznávání. Včetně jedinečné soutěže o exkluzivní zájezdy, kde pak cestovatelské zážitky mohou pokračovat dál.“

Festival dále nabídl rozsáhlou dětskou zónu pod hlavičkou značky Nickelodeon, kde na návštěvníky čekaly různé skákací hrady s náměty z oblíbených dětských animovaných pořadů. Nechyběl velkolepý podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Děti se mohly potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. Teenageři si přišli na své v gaming zóně, včetně možnosti vyzkoušet herní novinky v Nintendo herní zóně a potkat legendárního Maria v celé řadě Nintendo Switch her. V kreativním stánku Herkules jste se mohli naučit různé triky pro tvoření a lepení. Navíc se soutěžilo o to, kdo vyrobí nejhezčí sliz. Lákala také parkourová dráha od Baaglu nebo kreativní dílna s partnerem Oplatkárna. Mnozí diváci si odchytli Instax hlídku od společnosti Fuji a odnesli si originální Prima vzpomínku na celý festival.

Samozřejmě nechyběl bohatý program pro dámy v podobě líčení, česání, fashion poradenství, výkladu karet i astrologického okénka v Prima LOVE BEAUTY ZÓNĚ. U nafukovací brány Radio Kiss se dalo vyfotit s moderátory jednoho z nejoblíbenějších rádií. Oba dny probíhala celofestivalová soutěž v partnerských zónách o zajímavé ceny. Sobotní večer se v letním MAX KINĚ promítal novinkový film Matka v trapu. Oba dva dny nechyběla ani autogramiáda herců jednoho z nejoblíbenějších seriálů – ZOO. Z celého festivalu vznikne pořad, který můžete vidět v sobotu 24. srpna v 10.05 na televizi Prima.

A protože dobra není nikdy dost – nechyběl ani letos na akci charitativní přesah v podobě představení aktivit Fondu ohrožených dětí (FOD), konkrétně charitativního projektu KlokArt. Na místě bylo možno podpořit děti z Klokánku zakoupením některého z produktů kolekcí známých tváří, které vytvořily originální motivy, následně promítnuté na oblečení, módní doplňky či produkty do domácností. Návštěvníci si mohli zakoupit také zbrusu novou vychytanou kolekci moderátora a kutila Ládi Hrušky – vychytané chňapky, zápisník, obracečku nebo tričko s motivem. Celý výtěžek bude využit na podporu dětí v nouzi, kterým Klokánek dlouhodobě pomáhá. Projekt osobně na místě představili předsedkyně FOD a ředitelka Klokánku Hostivice Hana Kupková a Láďa Hruška – ambasador projektu KlokART.

V neposlední řadě je výhodou pro návštěvníky festivalu rozmanité a rozsáhlé zázemí, které zábavní park Šikland nabízí. „Kde jinde uspořádat takovýto rodinný festival než v Šiklandu na Vysočině, v srdci přírody doplněném o spoustu atrakcí, aktivit, zábavy a odpočinku? BLUE STYLE PRIMA FEST navíc naplňuje naše jedinečné zázemí bohatým kulturním programem. Letos jsme nově upravili Garden arénu a přibylo několik novinek i v rámci westernového městečka. Sfoukli jsme pátou festivalovou svíčku, ale nebojte se, neusínáme na vavřínech a do dalšího roku připravíme zase něco nového. Ale i v průběhu celého roku si můžete užít jedinečnou atmosféru – nabízíme zde rozmanité množství ubytovacích a stravovacích zařízení a zajímavý kulturní program a další unikátní tematické akce,“ doplňuje majitel Šiklandu Libor Šikl.

Pro další informace sledujte www.bluestyleprimafest.cz.

Zdroj: www.skupinaprima.cz

Další články

Další články od Prima

Media Club vládne nad komerční konkurencí, stanice Prima v prime time roste. V srpnu se dařilo i Prima LOVE a Prima MAX

Media Club vládne nad komerční konkurencí, stanice Prima v prime time roste. V srpnu se dařilo i Prima LOVE a Prima MAX

Skupina Prima dál vládne cílové skupině 15+. Za období leden–srpen si drží prvenství mezi komerční konkurencí. Media Club vede v prime time u cílové skupiny 15+, v celodenním vysílání boduje jak u 15+, tak 18–69. Z malých tematických kanálů si nejvíce polepšily Prima LOVE a Prima MAX.
| Prima
Petr Král přichází do vedení streamingové služby prima+

Petr Král přichází do vedení streamingové služby prima+

Na začátku září se funkce ředitele pro VOD a FAST segment v rámci skupiny Prima ujímá ostřílený manažer online projektů Petr Král, který po vzájemné dohodě nahrazuje dosavadního ředitele VOD služeb skupiny Prima Josefa Beneše.
| Prima
Od komunitní zahrady k lesnímu divadlu: Prima projekty, které vdechují život novým místům

Od komunitní zahrady k lesnímu divadlu: Prima projekty, které vdechují život novým místům

Skupina Prima a Nadace Via spojily síly, aby podpořily vybrané komunitní projekty v regionech. Prvním letošním počinem projektu Prima SVĚT je komunitní zahrada u Sokola v Plaňanech, kde díky darovaným finančním prostředkům vyrostla pergola a několik interaktivních prvků, které slouží jako zázemí pro setkávání místních nadšenců. Na její realizaci se tentokrát podílela skupina Prima ve spolupráci s Nadací Via. Společně v letošním roce představí více projektů s charitativním přesahem. Tím druhým je lesní divadlo v Křenovicích u Písku, které se pyšní novým sezením a pódiem pro společenské aktivity uprostřed kouzelné přírody. Na slavnostním otevření obou nových prima lokací nechyběl ani ambasador projektu, moderátor Láďa Hruška.
| Prima
Fotr na tripu… Vlastně jinak – Fotr na horách: Deset tajemných míst evropských hor prozkoumá Fotr se svou posádkou už během podzimu

Fotr na tripu… Vlastně jinak – Fotr na horách: Deset tajemných míst evropských hor prozkoumá Fotr se svou posádkou už během podzimu

Baví vás pořad Fotr na tripu s Pepou Vrtalem a jeho smečkou? Pak si nenechte ujít další cyklus, který vás tentokrát zavede na nejzajímavější místa Evropy. Posádka začne svou cestu mezi upíry a skončí v městečku zázraků. Dívejte se už od 2. října večer na Prima COOL.
| Prima
Bezba je bezva! Nový bezbariérový průvodce městy na CNN Prima NEWS

Bezba je bezva! Nový bezbariérový průvodce městy na CNN Prima NEWS

Nejen paraplegici spoléhající na invalidní vozíky, ale i rodiče s kočárky by jistě dosvědčili, že bezbariérová místa jsou prostě bezva! A přesně na ta se zaměřuje nový pořad CNN Prima NEWS Bezba města. Čtveřice hendikepovaných moderátorů – Michal Jančařík, Zbyněk Sýkora, Heřman Volf a Kateřina Honzíková – připraví divákům ultimátního průvodce po zajímavých místech známých českých i německých měst každý pátek v 17.35 a sobotu v 9.30.
| Prima
Týden plný úspěchů: skupina Prima 4x triumfovala ve sledovanosti nad konkurencí

Týden plný úspěchů: skupina Prima 4x triumfovala ve sledovanosti nad konkurencí

Skupina Prima začala podzimní sezónu ve velkém stylu. Ve 35. týdnu se jí podařilo čtyřikrát obsadit první místo v hlavním vysílacím čase. První vítězství si připsala premiérová epizoda seriálu ZOO, která dosáhla sharu 22,54 % (724 000 diváků), ve středu zazářil detektivní seriál Dvojka na zabití II s 654 000 diváků (share 19,79 %) v CS 15+. Čtvrteční díl seriálu ZOO pobavil 661 000 diváků (share 21,96 %) ve stejné cílové skupině. Sobotní premiéra druhé série seriálu Duch přilákala k obrazovkám 596 000 diváků (share 20,95 %) v CS 15+.
| Prima
Prima přichází s fenomenální reality hrou Zrádci, která dobyla svět!

Prima přichází s fenomenální reality hrou Zrádci, která dobyla svět!

Televize Prima navazuje na své úspěšné formáty a ve druhé polovině září přinese divákům zcela unikátní reality hru Zrádci, která strhla rekordy sledovanosti v mnoha zemích po celém světě. Zrádce bude moderovat Vojtěch Kotek, kterého diváci poznají ve zcela jiné roli, než v jaké ho doposud měli možnost vidět.
| Prima
Výročí 105 let Českého červeného kříže podporuje CNN Prima NEWS kampaní. Na podzim se zaměří také na dárcovství krve

Výročí 105 let Českého červeného kříže podporuje CNN Prima NEWS kampaní. Na podzim se zaměří také na dárcovství krve

Hlavním mediálním partnerem významného výročí 105 let existence Československého a Českého červeného kříže je CNN Prima NEWS. Zpravodajská multiplatforma prostřednictvím společné kampaně představuje divákům nejen historické milníky a přínosy Českého červeného kříže, ale v rámci vysílání CNN Prima NEWS výročí pravidelně připomíná i formou injektáží. Zajímavé příběhy a rozhovory vztahující se k historii organizace najdou čtenáři také na webu cnn.prima.cz. Ve druhé fázi bude jubileum 105 let ČČK podpořeno také komunikací dárcovství krve směrem k veřejnosti i zaměstnancům skupiny Prima, a to pod taktovkou komunitního projektu Prima SVĚT.
| Prima
Happening ZOOM FEST – podruhé a na novém místě

Happening ZOOM FEST – podruhé a na novém místě

Festival ZOOM FEST, jehož hlavním zaměřením je inspirovat a hledat cesty, jak udělat drobné změny, které mohou zlepšit náš život, nabídne během několika hodin spoustu zábavy i poznání. Zaostřeno bude na udržitelnost, vzdělávání a osobní rozvoj. Nebude chybět ani kulturní vyžití a bohatý doprovodný program, kde si každý může vybrat to své. Těšte se na unikátní závěsnou instalaci iniciativy „Váš důvod“ a laboratoř Svět bez kouře společnosti Philip Morris, interaktivní stánek PřF UK, přední české kouče, cestovatelské ikony a oceňované vědce i válečné reportéry nebo skvělou muziku a spoustu dalšího. Staňte se součástí druhého ročníku novinkového a originálního fesťáku, zaostřeného na změnu! Akci pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Vstup je zdarma.
| Prima
Karel vs. Karlos

Karel vs. Karlos

Dokumentární sérii Karel vs. Karlos v těchto dnech natáčí televize Prima. Jedná se o životní příběh zápasníka MMA Karlose Vémoly. Tvůrci se snaží rozklíčovat, kdo je Karel a kdo Karlos?
| Prima