Prima··5 min

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024 odhaluje podrobný line-up

Prima

Prima

Skupina Prima provozuje v České republice vysílání devíti volně šířených televizních stanic. Hlavní z nich je plnoformátová TV Prima pro celou rodinu, jejíž obsah zrcadlí kanál s posunutým programem o jednu hodinu Prima +1. Na mladší muže se orientuje stanice Prima COOL, další je Prima LOVE, zaměřená na odpočinkové pořady převážně pro ženy. V portfoliu skupiny nechybí ani dokumentární kanál Prima ZOOM a filmový kanál Prima MAX, na detektivní a kriminální pořady se pak zaměřuje Prima KRIMI. V roce 2020 přibyl do rodiny Prima zpravodajský kanál CNN Prima NEWS. V roce 2021 došlo ke spuštění nového kanálu Prima STAR, který přináší pořady vlastní tvorby.

Tisková zpráva

Pohodou a zážitky nabitý letní festival BLUE STYLE PRIMA FEST pro celou rodinu se uskuteční už 12. a 13. července 2024 v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Odtajňujeme nabitý hudební line-up na oba dva dny. Těšit se můžete také na setkání se svými oblíbenými herci a moderátory TV Prima. Dva dny plné skvělé zábavy i letní pohody naplní bohatý program i mimo hlavní stage a ještě máte možnost soutěžit o dvě luxusní dovolené do Egypta a Turecka od CK Blue Style.

Těšit se můžete na tyto interprety:

Prima FEST

Navíc vás oba dva dny čeká autogramiáda herců ze seriálu ZOO – přijedou Michaela Pecháčková, Michaela Tomešová, Sára Milfajtová, Eliška Brumovská, Eva Burešová, Jitka Sedláčková, Jan Kopečný, Adéla Hesová a Veronika Žilková. A potkat se můžete i s dalšími tvářemi TV Prima a Radia Kiss, jako jsou Láďa Hruška, Eva Decastelo, Josef Mádle, Michaela Tomešová a Vendula Fialová.

Po celou dobu festivalu nebude chybět bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v unikátní Blue Style relax zóně, kde se můžete potkat i s exotickými zvířaty. Navíc se zde bude soutěžit o dvě luxusní dovolené vašich snů. Jedinečný festivalový zážitek přináší agentura SOLOOTIONS ve spolupráci s Radiem Kiss, cestovní kanceláří Blue Style a zábavním parkem Šikland.

Pořiďte si vstupenky už nyní online a využijte výhodnější ceny než na místě. Užijte si dva dny plné zábavy za bezkonkurenční ceny festivalového vstupného: dospělí za 999 Kč, děti (výška 100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 2248 Kč. Kdo je z okolí Zvole nad Perštejnem, může využít výraznou sousedskou slevu. Všechny vstupenky platí na celou dobu festivalu a děti do 100 cm mají vstup zdarma.

Festival dále nabídne rozsáhlou dětskou zónu pod hlavičkou značky Nickelodeon, kde na vás čekají různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Chybět nebude velkolepý podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Děti budou mít šanci se potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. V dětské zóně se bude také hojně soutěžit o zajímavé ceny. V kreativním stánku Herkules se děti mohou těšit na různé triky pro tvoření a lepení. Navíc budeme soutěžit o to, kdo vyrobí nejhezčí sliz. Herkules je totiž lepidlo plné nápadů.

Teenageři si přijdou na své v gaming zóně, včetně možnosti vyzkoušet herní novinky. Navštivte Nintendo herní zónu. Budete moci potkat legendárního Maria v celé řadě Nintendo Switch her. Pokud jste viděli nedávný film v hlavní roli s tímto hrdinou, každá z her na Nintendo stánku vám určitě vykouzlí úsměv na tváři. Tak se nezapomeňte zastavit, vzít do ruky ovladač a užít si trochu té herní zábavy.

Pro dámy bude připraveno příjemné zázemí Prima LOVE beauty zóny – plné hýčkání, líčení, česání a péče o sebe. V sobotu dopoledne si nejen návštěvnice můžou odchytit osobní stylistku a módní koučku Zuzanu Čadkovou, která pomáhá ženám i mužům navést na osobitý styl oblékání a efektivně využívat módu ke zvyšování sebevědomí. Poodhalit budoucnost pak bude možné u osvědčených kartáček a astrologů. Pánové také nepřijdou zkrátka, stánků s výběrovým občerstvením a nápoji bude v celém areálu dostatek.

Odchytněte si Instax hlídku od společnosti Fuji, která vás vyfotí a vy si tak odnesete krásný suvenýr na památku.

Po oba večery je pak připraveno Letní MAX KINO, které bude promítat filmové novinky. V pátek se setměním rodinný dobrodružný film Gump 2 a v sobotu pak komedii Matka v trapu.

Dobra není nikdy dost, proto i letos bude mít akce charitativní přesah v podobě představení aktivit Fondu ohrožených dětí, konkrétně charitativního projektu KlokArt. Na místě bude možné podpořit děti z Klokánku zakoupením některého z produktů kolekcí známých tváří, které vytvořily originální motivy, následně promítnuté na oblečení, módní doplňky či produkty do domácností. Návštěvníci si budou moci zakoupit zbrusu novou vychytanou kolekci moderátora a kutila Ládi Hrušky, kterou na akci představí sám autor. Najdou v ní vychytané chňapky, zápisník, obracečku nebo trička s motivem. Celý výtěžek bude využit na podporu dětí v nouzi, kterým Klokánek dlouhodobě pomáhá.

Aktuální informace na http://bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu. Vstupenky na ticketstream.cz.

Zdroj: www.skupinaprima.cz

Další články

Další články od Prima

Media Club jako jednička na trhu zdražuje. Rozšiřuje portfolio o nové TV kanály i rádia

Media Club jako jednička na trhu zdražuje. Rozšiřuje portfolio o nové TV kanály i rádia

Obchodní zastupitelství Media Club představilo novou obchodní politiku pro rok 2025. Jako jednička na trhu na poli televizní a rozhlasové reklamy má podíl sledovanosti 34 %, poslechovosti 45 %, dokáže oslovit přes 6,9 mil. reálných uživatelů na webech a 8 mil. uživatelů na sociálních sítích. Díky širokému portfoliu a síle zastupovaných značek dokáže Media Club oslovit téměř 100 % české populace. V roce 2025 se plánuje orientovat na lepší cílení kampaní, samozřejmě s ohledem na cílové skupiny klientů, a tím zvýšení jejich efektivity. Do portfolia zařadí jeden až dva nové televizní kanály a tři rozhlasové stanice. Průměrná míra inflace pro televizní reklamu pro rok 2024 je na úrovni 18–22 %, pro rádiovou reklamu v průměru o 5 %. V online prostoru u vybraných formátů dosáhne inflace mezi 8 až 10 %.
| Prima
Fenomén ZOO: seriál průměrně sledovalo přes 1 milion diváků

Fenomén ZOO: seriál průměrně sledovalo přes 1 milion diváků

Seriál ZOO, který skupina Prima vysílala na své hlavní stanici od 13. ledna 2022, nabídl divákům celkem 18 331 minut zábavy ve 224 epizodách. Poslední díl oblíbeného seriálu si nenechalo ujít 791 000 diváků (24,48 %) v CS 15+. Průměrně každou epizodu sledovalo 1 010 000 lidí starších patnácti let při sharu 27,08 %. Nejvíce diváků přilákala první epizoda, kterou si nenechalo ujít 1 452 000 diváků (share 31,01 %) v CS 15+. Alespoň jeden díl seriálu ZOO zhlédlo 2,7 milionu diváků.
| Prima
Hoďte se DO POHODY s Marianem Jelínkem! CNN Prima NEWS spouští poradnu zdarma pro lepší život

Hoďte se DO POHODY s Marianem Jelínkem! CNN Prima NEWS spouští poradnu zdarma pro lepší život

Být v pohodě a cítit štěstí se dá naučit. To je názor, s nímž lze určitě polemizovat. Hůř už, pokud je jeho autorem a zároveň obhájcem Marian Jelínek, populární mentální kouč, bývalý trenér hvězd hokejové NHL Jaromíra Jágra nebo Petra Mrázka a sám někdejší hokejista. Jak mít v těžké době lehkou hlavu? Ať už jsem rodič, či jeho ratolest? Jde to. Věhlasný kouč sportovních hvězd i vrcholných manažerů Jelínek hledá řešení v novém videopodcastu DO POHODY společně s moderátorkou CNN Prima NEWS Lucií Čermákovou.
| Prima
Hrdina míří na scénu

Hrdina míří na scénu

Televize Prima pouští na obrazovky nový krimi seriál s názvem Hrdina. V hlavních rolích se představí Jan Nedbal jako detektiv Adam Hrdina, Kristýna Boková jako státní zástupkyně Lucie Bartošová a trojku uzavírá Ondřej Malý jako major Říha.
| Prima
Devadesátky: Nový videopodcast CNN Prima NEWS ukazuje divoký porevoluční život bez cenzury

Devadesátky: Nový videopodcast CNN Prima NEWS ukazuje divoký porevoluční život bez cenzury

Na hlavách se nosily mullety, v kapsách džínů se objevovaly první mobily, kazeťáky pomalu střídala CD a večery lidé s oblibou trávili u filmů z videopůjčovny nebo si zašli na odvázanou diskotéku. Takhle si mnozí z nás pamatují devadesátky. Bylo to divoké období nově nabyté svobody, radosti, zábavy bez hranic, ale i zlatá éra králů podsvětí. Hosté moderátora Karla Zídky popisují v novém pořadu Devadesátky tehdejší dobu, kdy byla korektnost neznámý výraz, bez příkras a bez cenzury tak, aby si divák mohl názor udělat sám. Videopodcast poprvé uvidíte v sobotu 19. října ve 22:20 na CNN Prima NEWS a poté na webu CNNPrima.cz a v nejrozšířenějších podcastových a streamingových platformách.
| Prima
Láska nezná hranic ani na televizních obrazovkách. Už 1. listopadu startuje Prima LOVE SK

Láska nezná hranic ani na televizních obrazovkách. Už 1. listopadu startuje Prima LOVE SK

Programovou nabídku skupiny Prima na slovenském televizním trhu rozšíří od pátku 1. listopadu televizní kanál Prima LOVE SK. Podle konceptu kanálu Prima LOVE v České republice nabídne obsah zaměřený především na ženské publikum. Jeho program bude vycházet z programové skladby svého českého vzoru, a to včetně množství akvizičních titulů. Kanál Prima LOVE SK bude od svého startu v nabídce většiny operátorů satelitních, kabelových, IPTV a placených DVB-T služeb na Slovensku.
| Prima
Šestý ročník veletrhu a přehlídky čisté mobility e-SALON se blíží. Těšte se na technologické skvělé novinky i spoustu zábavy.

Šestý ročník veletrhu a přehlídky čisté mobility e-SALON se blíží. Těšte se na technologické skvělé novinky i spoustu zábavy.

Zajímají vás novinky ze světa automobilismu? Šestý ročník e-SALONu bude plný premiér nových vozů na největší ploše ve své v historii. Vydejte se za technologiemi i odpočinkem na Výstaviště v pražských Letňanech už na začátku listopadu.
| Prima
Skupina Prima natáčí nový seriál O lidech a koních z prostředí profesionálního chovu koní

Skupina Prima natáčí nový seriál O lidech a koních z prostředí profesionálního chovu koní

Před pár týdny se v kouzelném prostředí statku kousek od středočeského Benešova rozjelo natáčení nového seriálu skupiny Prima, ve kterém se v hlavních rolích představí Marek Lambora, Darija Pavlovičová, Michal Dlouhý, Ondřej Kraus, Matěj Hádek, Štěpán Benoni nebo Lenka Vlasáková. Osmidílný seriál bude mapovat nejen vztahy uvnitř rodiny hlavních hrdinů a v jejím okolí, ale především příběhy samotných koní. To vše pod supervizí legendy českého dostihového sportu a čtyřnásobného vítěze Velké pardubické Václava Chaloupky.
| Prima
Láďa Hruška představil novou vychytanou kolekci pro KlokArt Fondu ohrožených dětí

Láďa Hruška představil novou vychytanou kolekci pro KlokArt Fondu ohrožených dětí

Láďa Hruška, který se svým pořadem Vychytávky Ládi Hrušky oslavil v září nejen kulatiny, ale i 300. díl, přinesl divákům už na tisíc vychytávek a zlepšováků nejen svých, ale i ze zahrad, dílen a kuchyní svých diváků a divaček. S desátou sezónou pořadu ale tentokrát přichází také zbrusu nová vychytaná kolekce, která vznikla ve spolupráci s charitativním projektem KlokArt Fondu ohrožených dětí. Jejím prostřednictvím je možné podpořit děti v nouzi, kterým Fond už 34 let pomáhá.
| Prima
Skupina Prima po druhé ocenila mladé filmaře z FAMO Písek. Prima TALENT 2024 vyhrály komedie a drama

Skupina Prima po druhé ocenila mladé filmaře z FAMO Písek. Prima TALENT 2024 vyhrály komedie a drama

Druhý ročník soutěže Prima TALENT 2024 se uskutečnil v sobotu 6. října v píseckém kině Portyč v rámci oslav dvaceti let Filmové akademie Miroslava Ondříčka. Právě její studenti druhého ročníku měli možnost prezentovat své krátké filmy před odbornou porotou a zaměstnanci televize Prima.
| Prima