Volkswagen··5 min

Volkswagen zahajuje elektrizující spolupráci s filmem Ant-Man a Wasp: Quantumania z produkce televizního a filmového studia Marvel Studios

Volkswagen ID.41 se objeví ve filmu „Ant-Man a Wasp: Quantumania“ z produkce televizního a filmového studia. Marvel Studios, který bude uveden do kin na celém světě v polovině února. Globální 360° kampaň bude mít speciální obsah připravený ve spolupráci s Marvel Studios a kreativní agenturou. Bullitt, režii zajistil Anthony Leonardi III, dlouholetý spolupracovník společnosti Marvel Studios. ID.4 se představí na červeném koberci v rámci světové premiéry filmu v Los Angeles.

Praha - Volkswagen spouští globální 360° kampaň u příležitosti představení filmu "Ant-Man a Wasp: Quantumania", který Marvel Studios uvede do kin 16. února. V kampani, jejíž speciální obsah je inspirován výše uvedeným novým filmem, bude středem pozornosti model ID.4. Spolupráce je založena na zviditelnění elektromobilu, který bude v novém filmu hrát roli rodinného vozu superhrdiny.

"Filmy z produkce televizního a filmového studia Marvel Studios patří mezi historicky nejúspěšnější a Ant-Man je jednou z nejsympatičtějších postav v kinematografickém vesmíru Marvelu. Začlenění modelu ID.4 do filmu a doprovodná kampaň nám umožní oslovit miliony lidí na celém světě," říká Gilbert Heise, vedoucí oddělení Global Brand Management a Consumer Insights ve společnosti Volkswagen. "A co víc, postava Ant-Mana dokonale ladí s naší značkou: je sympatický, autentický a má velký smysl pro humor," dodává.

Globální speciální spot pro sociální sítě, televize a kina ukazuje Ant-Mana a Cassie Langovou v zábavné a skvěle zahrané scéně s modelem ID.4.

Volkswagen a Marvel Studios prezentují před premiérou filmu "Ant-Man a Wasp: Quantumania" společně vytvořený speciální spot, který odstartuje globální kampaň. Reklamu, vyvinutou a vyrobenou společností Volkswagen, týmem pro partnerství ze společnosti Walt Disney Studios a kreativní agenturou Bullitt, režíroval Anthony Leonardi III, který je dlouholetým spolupracovníkem televizního a filmového studia Marvel Studios. Zmenšovací a zvětšovací efekty ve spotu jsou dílem oceňovaného týmu VFX ze společnosti Framestore. Spot poběží na sociálních sítích, v televizi a kinech: https://youtu.be/5XmuqzfpPU4

"Tato zábavná, inovativní a integrovaná kampaň výjimečným způsobem oživuje dějovou linii příběhu, čímž vyvolává emoční spojení. Máme velkou radost, že ji můžeme sdílet s fanoušky na celém světě, a oslavit tak uvedení dalšího pokračování MCU," řekla Lylle Breierová, viceprezidentka společnosti Walt Disney Studios odpovědná za globální marketingová partnerství.

Krátký film navíc umožní divákům nahlédnout do zákulisí natáčení filmu, v němž vystupuje také elektrické SUV Volkswagen ID.4. Tento vůz bude představen rovněž na červeném koberci při světové premiéře v Los Angeles.

"Emocionální vyprávění příběhu prostřednictvím tohoto druhu spolupráce je pro značky v současnosti nesmírně důležité," vysvětluje Salim Yüksel, který nese ve společnosti Volkswagen odpovědnost za budoucí trendy, strategická partnerství a globální značkovou zábavu a tento projekt vedl spolu se společností Volkswagen of America. "Jsme velmi hrdí na to, že jsme naše globální značky spojili tak kreativním projektem."

Film "Ant-Man a Wasp: Quantumania" od společnosti Marvel Studios

Superhrdinští partneři Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyneová (Evangeline Lillyová) se vracejí, aby pokračovali ve svých dobrodružstvích jako Ant-Man a Wasp. Rodina začne společně s rodiči Hope, Janet Van Dyneovou (Michelle Pfeifferová) a Hankem Pymem (Michael Douglas), a Scottovou dcerou Cassie Langovou (Kathryn Newtonová), prozkoumávat Kvantovou říši. Přitom potkává podivné nové tvory a vydává se za dobrodružstvím, které ji posune až za hranice toho, co považovala za možné. Režisérem filmu je Peyton Reed, producenty jsou Kevin Feige a Stephen Broussard. Ve filmu "Ant-Man a Wasp: Quantumania" také hrají Jonathan Majors jako Kang, David Dastmalchian jako Veb, Katy O'Brianová jako Jentorra, William Jackson Harper jako Quaz a Bill Murray jako Lord Krylar. Dobrodružný sci-fi film bude uveden do kin 16. února 2023.

1) ID.4 - ID.4 Pro Performance 150 kW (204 k) - spotřeba elektrické energie v kWh/100 km: kombinovaná 18,7-16,4; emise CO2 v g/km: 0. Pro tato vozidla jsou k dispozici údaje o spotřebě elektrické energie a emisích již jen podle metodiky WLTP, a nikoli podle metodiky EU.

Informace o značce Volkswagen:

Značka Volkswagen osobní vozy působí na více než 150 trzích po celém světě a vyrábí vozidla ve více než 30 závodech ve 13 zemích. V roce 2021 vyrobil Volkswagen 4,9 milionu vozidel, mezi něž patří bestsellery, jako jsou Polo, T-Roc, Golf, Tiguan nebo Passat, ale také úspěšné modely elektromobilů ID.3 a ID.4. V uplynulém roce předala společnost zákazníkům na celém světě více než 260 000 elektromobilů, což je dosud nejvyšší počet. V současnosti pracuje pro značku Volkswagen 184 000 lidí na celém světě. K tomu je nutné připočítat více než 10 000 prodejců a servisních partnerů s 86 000 zaměstnanci. Volkswagen svou strategií ACCELERATE důsledně urychluje transformaci na softwarově orientovaného poskytovatele mobility.

Zdroj: www.volkswagen.cz

Zadavatel
Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen AG nebo jen VW je německá automobilka sídlící ve Wolfsburgu. Je členem skupiny Volkswagen Group. Její název v překladu znamená lidový vůz. Byla založena v roce 1937 jako Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH a později přejmenována na Volkswagenwerk GmbH.

Další články od Volkswagen

Unikát zrozený z ohně a ledu: Model ID.3 GTX FIRE+ICE oslavil premiéru na Setkání ID.
Volkswagen

Unikát zrozený z ohně a ledu: Model ID.3 GTX FIRE+ICE oslavil premiéru na Setkání ID.

Vzpomínka na speciální model Golf II Fire and Ice2 – znovu ve spolupráci s módní značkou BOGNER. Automobilový unikát přesvědčí exkluzivním lakem karoserie a překvapivými detaily. Interiér s originálními materiály a doplňky.
Volkswagen zahajuje předprodej modelů Golf GTI Clubsport a Golf R
Volkswagen

Volkswagen zahajuje předprodej modelů Golf GTI Clubsport a Golf R

Golf GTI Clubsport1 s pohonem předních kol je nejvýkonnější GTI díky výkonu 221 kW (300 k) a elektronicky řízené uzávěrce předního diferenciálu. Golf R2 a Golf R Variant3 disponují pohonem všech kol 4MOTION, systémem R-Performance Torque Vectoring a výkonem 245 kW (333 k). Prostorný Golf R Variant nabízí zavazadlový prostor o objemu 1642 litrů. Exkluzivní výbavový paket Black Edition4 pro Golf R s tmavým designem a funkcemi, jakými jsou stopky GPS pro měření časů na kolo a ukazatel zrychlení.
Ikonické modely Golf, bohatý program a tisíce fanoušků. Začátek GTI Fanfest se blíží.
Volkswagen

Ikonické modely Golf, bohatý program a tisíce fanoušků. Začátek GTI Fanfest se blíží.

Třídenní GTI Fanfest s rodinným programem a mottem „Icons Coming Home“. Více než 700 majitelů se pochlubí svými vozy GTI a R. Nabitý program „od fanoušků pro fanoušky“. O motoristických tématech budou hovořit legendy značky Volkswagen Benjamin „Benny“ Leuchter, Hans-Joachim „Strietzel“ Stuck a Klaus-Joachim „Jochi“ Kleint.
Volkswagen je nejinovativnější mainstreamovou značkou v oblasti elektrického pohonu
Volkswagen

Volkswagen je nejinovativnější mainstreamovou značkou v oblasti elektrického pohonu

AutomotiveINNOVATIONS Award 2024: Volkswagen boduje inovacemi v mnoha oblastech od dojezdu přes nabíjecí výkon a spotřebu až po elektrický ekosystém. CAM každoročně analyzuje inovační aktivity přibližně 100 automobilových značek v Evropě, Asii a USA. V letošním roce bylo vybráno a vyhodnoceno cca 1000 inovací, které mohou v tvrdé konkurenci na globálních automobilových trzích poskytovat rozhodující zákaznickou výhodu. Předseda představenstva značky Volkswagen Schäfer: „Ocenění dokládá inovační posun u všech nových modelů ID.“
Volkswagen zařazuje do nabídky akční modely R-Line People s mimořádně bohatou výbavou a výhodnými cenami
Volkswagen

Volkswagen zařazuje do nabídky akční modely R-Line People s mimořádně bohatou výbavou a výhodnými cenami

Akční modely vychází z výbavové linie R-Line a obsahují bohatou příplatkovou výbavu, která je již započítána v základní ceně modelu. Lídry akční nabídky R-Line People jsou nové modely Golf, Golf Variant, Tiguan a Passat. S mimořádně bohatou výbavou a výhodnými cenami mohou zákazníci objednávat také další oblíbené modely: Polo, Taigo, T-Cross a T-Roc.
Volkswagen zahájil prodej ID.3 GTX
Volkswagen

Volkswagen zahájil prodej ID.3 GTX

Sportovní ID.3 GTX je možné objednávat za cenu od 1 244 900 Kč. Nový úsporný a zároveň dynamický elektromotor původem z ID.7 s výkonem 210 kW (286 k) a točivým momentem 545 N.m umožňuje zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,9 sekundy. Rychlé je i nabíjení – z 10 na 80 procent za pouhých 26 minut. Na jedno plné nabití lze ujet až 604 km dle WLTP. Dotace 200 000 Kč pro firemní klientelu včetně financování s 0% úrokem a servisem na 5 let zdarma.
Pět hvězd pro nový Passat: Nejvyšší hodnocení v testech bezpečnosti Euro NCAP
Volkswagen

Pět hvězd pro nový Passat: Nejvyšší hodnocení v testech bezpečnosti Euro NCAP

Výsledky ve všech čtyřech kategoriích testů na velmi vysoké úrovni. Všestranný rodinný automobil nabízí výbornou ochranu dětských cestujících. Passat získal nejvyšší počet pěti hvězd i ve své nové generaci.
ChatGPT je již dostupný v mnoha modelech značky Volkswagen
Volkswagen

ChatGPT je již dostupný v mnoha modelech značky Volkswagen

Online hlasového asistenta IDA z vlastního vývoje značky Volkswagen doplňuje ChatGPT. Zákazníci mohou s vozidlem komunikovat hovorovým jazykem a získávat mnoho dodatečných informací. Volkswagen je jedním z prvních velkoobjemových výrobců, kteří ve spolupráci s technologickým partnerem Cerence zavedli ChatGPT do svých vozidel. Vyhledávací nástroj je využitelný ve všech nových modelech ID., Golf, Tiguan a Passat.
Nejvýkonnější Golf slaví světovou premiéru: Nové modely Golf R a Golf R Variant přijíždějí na start s výkonem 245 kW (333 k)
Volkswagen

Nejvýkonnější Golf slaví světovou premiéru: Nové modely Golf R a Golf R Variant přijíždějí na start s výkonem 245 kW (333 k)

Modely R s pohonem všech kol mají v sériové výbavě ještě ostřejší design, vylepšený interiér a nový informační a zábavní systém. Na přání dodávaný paket R Performance umožňuje mimo jiné ještě větší nejvyšší rychlost a zahrnuje rozměrnější střešní spoiler plus jako novinku i stopky pro měření časů na kolo a ukazatel zrychlení. Volkswagen R představil ve světové premiéře rovněž exkluzivní speciální edici Golf R Black Edition.
Nové verze modelu ID.7: GTX s mimořádnou dynamikou a ID.7 Pro S s dojezdem až 709 kilometrů
Volkswagen

Nové verze modelu ID.7: GTX s mimořádnou dynamikou a ID.7 Pro S s dojezdem až 709 kilometrů

ID.7 GTX3: Sedan s elektrickým pohonem všech kol o výkonu 250 kW (340 k) zvládne sprint z 0 na 100 km/h za pouhých 5,4 sekundy. Zahájení předprodeje čtyř nových verzí modelu ID.7 s velkou sadou akumulátorů o kapacitě 86 kWh: ID.7 GTX3, ID.7 GTX Tourer4, ID.7 Pro S2 a ID.7 Tourer Pro S5 lze již objednávat také v České republice. Elektromobilita pro cestování na velké vzdálenosti: Nové verze modelu ID.7 s dojezdem až 709 km1 (Pro S2) a 690 km1 (Tourer Pro S5) jsou nekompromisně připraveny i na dlouhé trasy.