Raiffeisenbank spouští soutěž o 100 x 1000 Kč s Platbou na kontakt

|

Během února se noví i stávající klienti Raiffeisenbank mohou zapojit do soutěže o celkem sto tisíc korun. Stačí, když se prostřednictvím mobilního bankovnictví přihlásí do soutěže, zaregistrují své telefonní číslo pro příjem Plateb na kontakt a v průběhu února odešlou alespoň jednu Platbu na kontakt. Banka vylosuje v polovině března sto výherců, kterým na účet připíše tisíc Kč.

Platba na kontakt je poměrně novou službou, kterou některé tuzemské banky začaly nabízet koncem loňského roku. Pokud chce klient odeslat peníze, nemusí si pamatovat ani zadávat číslo účtu nebo telefonní číslo, stačí jednoduše adresáta vybrat ze seznamu. Raiffeisenbank se teď rozhodla odměnit sto šťastlivců, kteří během února alespoň jednu takovou platbu zrealizují.

Do soutěže se mohou registrovat jak stávající klienti, tak i noví, kteří se mohou zapojit

od třetího dne po otevření účtu v Raiffeisenbank. V mobilním bankovnictví v sekci „Nabídky“ zvolí kategorii „Tipy pro Vás“ a tam už jen kliknou na tlačítko „Registrace do soutěže“. Tímto krokem se zařazují do slosování o stokrát tisíc korun. Podmínkou je plnoletost a telefonní číslo registrované pro příjem Plateb na kontakt.

„Raiffeisenbank byla jednou z prvních bank, která službu Platba na kontakt spustila, nyní chceme klientům ukázat, jak je uživatelsky snadná. Patří skutečně k nejpohodlnějším volbám odesílání peněz, takže odměnit stovku uživatelů příspěvkem ve výši tisícikoruny nám dává smysl,“ komentuje soutěž expert digitálních služeb Raiffeisenbank Michal Bošina.

Soutěž platí celý únor, náhodné losování proběhne v polovině března. Následné připsání výhry 1000 Kč vybraným klientům na jejich účet se uskuteční do 20. března 2024. Výherci budou informování SMS zprávou.

Více informací o soutěži naleznete na webové stránce Platby na kontakt. Kompletní pravidla soutěže.

Zdroj: www.rb.cz

Raiffeisen BANK

Raiffeisenbank pokračuje v dlouhodobé podpoře nadace Dobrý anděl. V loňském roce přispěla téměř třemi miliony korun. Třetina této částky pochází z pravidelných příspěvků více jak 200 Dobrých andělů z řad zaměstnanců banky.

Raiffeisenbank podporuje nadaci Dobrý anděl pravidelně a bez přestávky od doby jejího založení v roce 2011. Za loňský rok Dobří andělé z řad zaměstnanců Raiffeisenbank přispěli téměř milionem korun, banka jejich dar tradičně zdvojnásobila, a navíc příspěvek navýšila na celkové dva miliony korun určené na provoz nadace. Celkem tak na konto Dobrého anděla putovaly téměř tři miliony korun.