Klienti Raiffeisenbank mohou získat nabídku hypotéky s garantovanou sazbou online

|

Raiffeisenbank svým klientům nyní umožňuje sjednat garantovanou nabídku hypotečního úvěru online. Žadatelé si tak jsou schopni velmi rychle a jednoduše zajistit aktuální úrokovou sazbu, a to jak prostřednictvím webových stránek Raiffeisenbank, tak samozřejmě i ve svém mobilním či internetovém bankovnictví.

Pro klienty Raiffeisenbank je nyní snazší získat nezávaznou garanci úrokové sazby, a to pro všechny typy hypotečních úvěrů. Nový nástroj, který banka spustila v průběhu ledna, umožňuje stávajícím i novým klientům využít rychlý a intuitivní proces, v rámci kterého si mohou modelovat hypotéku dle svých možností. Současně si mohou i vytvořit garanci sazby na dobu třiceti dní. Tato možnost je přístupná z webového prostředí, ale i mobilního či internetového bankovnictví, takže zájemci nemusí tento požadavek vyřizovat osobně na hypotečním centru.

„Neustále se svými produkty snažíme posouvat výše v žebříčku klientského komfortu. Usnadnění celého bankovního procesu by mělo být tou správnou cestou banky, proto v Raiffeisenbank dbáme na co možná nejvíce intuitivní a jednoduchý přístup k jednotlivým produktům. Sjednání garance sazby online je dalším krokem k plně virtuální obsluze, která především v dnešní hektické době ušetří čas a nutné plánování,“ říká Radek Pipal, produktový manažer hypotečních úvěrů Raiffeisenbank.

Více informací ke sjednání hypotečního úvěru online.

Zdroj: www.rb.cz

Raiffeisen BANK

Raiffeisenbank spouští soutěž o 100 x 1000 Kč s Platbou na kontakt

Během února se noví i stávající klienti Raiffeisenbank mohou zapojit do soutěže o celkem sto tisíc korun. Stačí, když se prostřednictvím mobilního bankovnictví přihlásí do soutěže, zaregistrují své telefonní číslo pro příjem Plateb na kontakt a v průběhu února odešlou alespoň jednu Platbu na kontakt. Banka vylosuje v polovině března sto výherců, kterým na účet připíše tisíc Kč.