Albert··2 min

Albert se setkal se zástupci hnutí Obraz. Představil své aktivity na podporu zvyšování animal welfare standardů

Albert

Albert

Albert je řetězec supermarketů a hypermarketů vlastněný nizozemskou skupinou Ahold Delhaize. V červenci 2023 bylo v Česku celkem 337 prodejen Albert. Za rok 2021 měl Albert v Česku tržby ve výši 61,44 mld. Kč, a byl tak po řetězcích Lidl a Kaufland třetím největším obchodníkem v zemi podle žebříčku Top 50 českého obchodu časopisu Zboží a prodej.

Tisková zpráva

Albert se dnes v sídle společnosti setkal s hnutím Obraz, kterému podrobněji představil standardy animal welfare a iniciativy na podporu extenzivních chovů a drůbeže z volného výběhu. Současně se ohradil proti manipulativní kampani hnutí, která pracuje s nepodloženými tvrzeními a záběry neurčitého původu a data pořízení. Na jednání byli přítomni také představitelé Svazu obchodu a cestovního ruchu a dodavatelé z farem Rabbit Trhový Štěpánov.

Zástupci Alberta měli na setkání možnost představit hnutí Obraz následující:

Ke kampani se vyjádřil Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR: „Pokud má Obraz zájem na reálné změně ve prospěch zvířat, musí se stát součástí této změny. V minulosti jsme hnutí opakovaně vyzývali k práci na legislativní změně, vždy to ale odmítli jako příliš náročnou práci, dokonce i poté, co jsme jejich zástupcům dojednali schůzku na rezortním ministerstvu. V tomto momentě proto musí vstoupit do hry právě ministerstvo zemědělství a jasně říct, zda jsou změny potřebné, anebo jsou chovy kuřat v Česku plně v souladu se všemi pravidly. Obchod odmítá být obětí marketingových kampaní aktivistů, kteří chtějí pomocí emocí získávat finanční příspěvky, aniž by za tyto finance udělali cokoliv pro skutečné zlepšení života zvířat,” řekl Tomáš Prouza, prezident Svazu.

Zdroj: www.albert.cz

Další články

Další články od Albert

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert