Albert··2 min

Jeden z nejfrekventovanějších supermarketů Albert prošel modernizací

Albert

Albert

Albert je řetězec supermarketů a hypermarketů vlastněný nizozemskou skupinou Ahold Delhaize. V červenci 2023 bylo v Česku celkem 337 prodejen Albert. Za rok 2021 měl Albert v Česku tržby ve výši 61,44 mld. Kč, a byl tak po řetězcích Lidl a Kaufland třetím největším obchodníkem v zemi podle žebříčku Top 50 českého obchodu časopisu Zboží a prodej.

Tisková zpráva

Albert v pražském obchodním centru Atrium Flóra prošel rekonstrukcí. Nabízí tak ještě pohodlnější a rychlejší nákup s důrazem na čerstvé potraviny. Urychlení nákupu pomáhá i desítka samoobslužných pokladen. Technologické inovace jako LED osvětlení, nový chladící nábytek či teplotní čidla zase šetří energie. Jde o první modernizovanou prodejnu, kterou Albert letos otevřel. I v tomto roce v nich plánuje pokračovat ve stejném tempu, jako loni.

Velká změna proběhla také u pokladen. Nově je v prodejně pět samoobslužných pokladen na hotovost. Celkem tedy můžou zákazníci využít šest pokladen s obsluhou a deset samoobslužných. Nechybí kompletně nové vybavení, včetně chladícího nábytku, který je osazen teplotními čidly. Ta pomáhají hlídat teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Elektronické cenovky zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Díky všem inovacím a novému vybavení ušetří obchod více než třetinu energií.

Prodejna je pro zákazníky otevřená denně od 7:00 do půlnoci. O zákazníky se starají na čtyři desítky zaměstnanců.

Zdroj: www.albert.cz

Další články

Další články od Albert

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert
Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Stáže jsou smluvně zajišťovány partnerskými školami, se kterými Albert dlouhodobě spolupracuje. Do praxe se každoročně zapojují studenti učebních i maturitních oborů – například budoucí prodavači, pekaři, cukráři, skladníci nebo také kuchaři působící v zaměstnanecké zero-waste kantýně, ve které se vaří z neprodaných potravin. Šanci dává Albert také studentům ze zahraničních škol, a to v rámci programu Erasmus+. V letošním roce obchodník přivítal studenty z Francie, Německa a Polska. Kromě toho zajišťuje také desetidenní praxe pro studenty odborných škol a obchodních akademií z Česka.

Mnozí studenti třetích ročníků se po skončení praxe rozhodují ve spolupráci s Albertem pokračovat. „Řada z nich k nám nastupuje buď na hlavní pracovní poměr, nebo na dohodu – podle toho, co jim nejvíce vyhovuje,“ vysvětluje Eva Mušinská. „Studentům, kteří pokračují v dalším studiu, nabízíme brigády, aby mohli dál rozvíjet své dovednosti, a přitom si zachovali rovnováhu mezi školou, prací a osobním životem,“ dodává.
| Albert